Menig modehart gaat sneller kloppen als koningin Máxima in de meest prachtige creaties verschijnt. En dat snappen wij maar al te goed. Vandaar dat we weer een mooi rijtje onder de aandacht willen brengen. En wel in het roze.

Want knallen dat kan ze, met kleuren dan.

More content below the advertising

1. Pretty in pink

Ook al kleurde de dag oranje tijdens Koningsdag in 2016, Máxima koos voor zuurstokroze. Een van haar favoriete ontwerpers, mode-ontwerper Natan, tekende voor het design: de top, rok, de pumps en clutch komen van zijn hand.

2. Knallen

Zwaar bewaakt of niet, Máxima zal hoe dan ook ‘knallen’ met haar ouftit tijdens een bezoek aan Bangladesh. En wederom in zuurstokroze. Leuk weetje: onze koningin droeg exact dezelfde top en rok van Michael Kors als Victoria’s Secret-model Lily Aldridge.

3. Zuurstok

Een van de mooiste roze creaties vinden wij toch wel de japon die de koningin droeg tijdens de viering van het tienjarig jubileum van stichting Het Begint met Taal. Ze koos voor die gelegenheid voor een knalroze robe van Natan en een hoed van Fabienne Delvigne.

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.

 

Jacques en Gabriella van Monaco gingen eerder deze maand op een bijzondere reis: ze gingen voor het eerst naar Zuid-Afrika, het moederland van mama Charlene.

Charlene keert regelmatig terug naar haar geboorteland, maar deed dit nog nooit eerder met haar tweeling op sleeptouw. Daar kwam vorige week verandering in.

More content below the advertising

Ze nam haar kinderen mee naar natuurreservaat Kwazulu-Natal, waar ze zich de ogen uitkeken. En maakte daar onderstaande filmpje van.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First African Experience

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in