Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Pers kampeert voor ziekenhuis Kate

Laat het mediacircus maar beginnen: de wereldpers mag vanaf morgen kamperen bij de Lindo-vleugel van het St. Mary’s Hospital in Londen, waar Kate vermoedelijk eind april zal bevallen. Het aftellen is officieel begonnen als de journalisten en camera’s plaatsnemen voor het ziekenhuis, om iedereen o...

Pers kampeert voor ziekenhuis Kate

Laat het mediacircus maar beginnen: de wereldpers mag vanaf morgen kamperen bij de Lindo-vleugel van het St. Mary’s Hospital in Londen, waar Kate vermoedelijk eind april zal bevallen.

Het aftellen is officieel begonnen als de journalisten en camera’s plaatsnemen voor het ziekenhuis, om iedereen op de hoogte te houden van een eventueel komen en gaan van royals, en natuurlijk om de eerste foto’s van de royal baby te scoren met behulp van de inmiddels traditionele keukentrapjes.

Kate ging op 23 maart met zwangerschapsverlof, en de vorige keer zat er tussen Kate’s verlofdatum en bevalling 37 dagen. Op zoiets rekenen veel reporters nu ook weer. Als het klopt, bivakkeren zij namelijk 2,5 week voor de ziekenhuisdeuren.

Het is het waard voor de perfecte foto. Die zie je als het zover is natuurlijk hier, op Nouveau.nl.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in