Schuif jij vandaag van de Paasbrunch hup zo weer de bank op? Dikke kans dat de Windsors hetzelfde doen.

De Britse royal family viert Pasen altijd zoveel mogelijk samen, in hun buitenverblijf Windsor Castle. Will en Kate werden op Eerste Paasdag al in Windsor gespot, Meghan en Harry niet. Maar dikke kans dat zij vandaag, op Tweede Paasdag, toch nog even komen buurten.

Voor die twee is dit namelijk een perfect moment om nog even in alle rust rond te neuzen in Windsor, op de kasteelgronden en natuurlijk in de kerk op het terrein. Hier trouwen ze in mei.

Deze Tweede Paasdag geeft er ruim de kans voor: de royal family gaat op de zondag altijd naar de kerk, maar laat zich op Paasmaandag lekker niet zien. Een wandelingetje maken, daarna Netflix aan en hangen maar!

Mama-in-spe Meghan koos voor een bezoekje vandaag (woensdag) een wel héél budgetproof jurkje uit de mama-collectie van H&M.

Nog leuker: het jurkje, dat normaal drie tientjes kost, is nu ook nog eens in de sale voor maar 17,99. Dus als je nog een zwangere met Meghan-liefde kent...

Beeld: H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Maxima is erevoorzitter van het platform ambassadeurs van Méér muziek in klas. In deze video bellen de kinderen gewoon even aan bij de koningin.

Méér Muziek in de Klas en Koningin Máxima hopen op deze manier te laten zien hoe belangrijk muziekeducatie op de basisschool is. In het programma gaan kinderen op bezoek bij Koningin Máxima thuis (toen nog op Villa Eikenhorst) en vertellen de koningin over hun instrument.

Dat levert bijzonder leuke gesprekken op met een ontzettend ontspannen en humoristische koningin.

Máxima verbaast zich over de trombone:

En is onder de indruk van het vioolspel van Emma:

Bijzonder om op deze manier ook een kijkje achter de schermen van Villa Eikenhorst te krijgen, hoewel dat nu natuurlijk niet meer de officiële residentie is van het koninklijk gezin.

Beeld: Fragment uit de video

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in