In het Koninklijk Paleis in Amsterdam is vanmiddag de Grote Prins Claus Prijs uitgereikt. Willem-Alexander, Máxima, Beatrix, Constantijn, Laurentien én Mabel waren aanwezig.

Zoveel Oranjes op één plek, dan is er zeker iets bijzonders aan de hand. En dat is de Prins Claus Prijs voor onze royals zeker. Dit jaar stonden de Braziliaanse filmmaker en activist Vincent Carelli, en de Chinese ontwerper en activist Ma Hun in de spotlights.

Aan prins Constantijn de eer om de prijzen uit te reiken, als erevoorzitter van het Prins Claus Fonds. Het fonds eerst elk jaar kunstenaars, denkers en organisaties die een positieve bijdrage leveren aan de maatschappelijke ontwikkelingen van hun land.
 

 

 

Prinses Beatrix ging begin dit jaar de hele wereld over dankzij haar tas met haar kleindochters erop. Maar er zijn meer royals met gepersonaliseerde accessoires die ze dierbaar zijn.

Een bijzondere armband, nóg een fototas, een peperdure designtas met naam en een speciaal telefoonhoesje. Kijk je mee naar de favoriete en diep persoonlijke accessoires van de royals?

Prinses Beatrix met haar AAA-tas:

Fergie had er anno 2003 al eentje met haar dochters erop:

Olympia van Griekenland ziet liever zichzelf terug:

En ook Kate draagt een armband met haar eigen royal voorletter - C dus - erop (een cadeautje van Camilla):

Koningin Silvia van Zweden werd (naast Máxima!) gespot met een telefoonhoesje met straks-kroonprinsesje Estelle erop

Milan Fashion Week is van start gegaan, en dat belooft weer volop Italiaanse en andere mode de komende dagen. Om alvast in de stemming te komen gingen wij op zoek naar het beste van koningin Máxima in het Italiaans.

Valentino is een van haar lievelingsdesigners, maar ook Dolce & Gabbana staat hoog op haar verlanglijstje. En als ze in Italië op vakantie zijn, zou Máxima altijd graag winkelen bij Gucci. Italiaanse toppers genoeg dus, in haar kledingkast. Kijk je mee?

Onlangs in een nieuwe rode jurk van Dolce & Gabbana

In Bottega Veneta tijdens een bezoek aan Italië in 2014

En in Valentino voor het Italiaanse bezoek van 2017

In 2013 in Denemarken, in Dolce & Gabbana

In Valentino bij de abdicatie

En natuurlijk mag deze niet ontbreken: op haar trouwdag in Valentino