Na hun triomfantelijke staatsbezoek aan Groot-Brittannië vertrokken Willem-Alexander, Máxima en hun meiden naar Griekenland voor een paar dagen rust, zon en gezin.

De Oranjes zouden vanuit Londen direct naar Griekenland zijn gevlogen voor wat welverdiende tijd vrijaf. Het staatsbezoek (op dinsdag en woensdag) sneed in de herfstvakantie van de meiden, maar de koning zou de verzamelde pers in Londen meegedeeld hebben dat er nog genoeg vrije dagen overbleven voor een gezinsvakantie.

More content below the advertising

Wat was het mooi, het staatsbezoek

Die sleten de Oranjes naar verluidt in hun eigen villa in Griekenland, al zullen ze inmiddels weer op Nederlandse bodem zijn. De meiden moeten weer naar school, en het koningspaar wordt woensdag weer in den lande verwacht. Samen wonen ze de buitengewone vergadering van de Raad van State voor het afscheid van vice-president Donner bij.

Bron: Beau Monde

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Jacques en Gabriella van Monaco gingen eerder deze maand op een bijzondere reis: ze gingen voor het eerst naar Zuid-Afrika, het moederland van mama Charlene.

Charlene keert regelmatig terug naar haar geboorteland, maar deed dit nog nooit eerder met haar tweeling op sleeptouw. Daar kwam vorige week verandering in.

More content below the advertising

Ze nam haar kinderen mee naar natuurreservaat Kwazulu-Natal, waar ze zich de ogen uitkeken. En maakte daar onderstaande filmpje van.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First African Experience

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in