Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oranjes even op herfstvakantie

Na hun triomfantelijke staatsbezoek aan Groot-Brittannië vertrokken Willem-Alexander, Máxima en hun meiden naar Griekenland voor een paar dagen rust, zon en gezin. De Oranjes zouden vanuit Londen direct naar Griekenland zijn gevlogen voor wat welverdiende tijd vrijaf. Het staatsbezoek (op dinsdag...

Oranjes even op herfstvakantie

Na hun triomfantelijke staatsbezoek aan Groot-Brittannië vertrokken Willem-Alexander, Máxima en hun meiden naar Griekenland voor een paar dagen rust, zon en gezin.

De Oranjes zouden vanuit Londen direct naar Griekenland zijn gevlogen voor wat welverdiende tijd vrijaf. Het staatsbezoek (op dinsdag en woensdag) sneed in de herfstvakantie van de meiden, maar de koning zou de verzamelde pers in Londen meegedeeld hebben dat er nog genoeg vrije dagen overbleven voor een gezinsvakantie.

Wat was het mooi, het staatsbezoek

Die sleten de Oranjes naar verluidt in hun eigen villa in Griekenland, al zullen ze inmiddels weer op Nederlandse bodem zijn. De meiden moeten weer naar school, en het koningspaar wordt woensdag weer in den lande verwacht. Samen wonen ze de buitengewone vergadering van de Raad van State voor het afscheid van vice-president Donner bij.

Bron: Beau Monde

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in