Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ook zij zijn fan van Claes Iversen

Máxima is dól op de ontwerpen van Claes Iversen, maar ze is niet de enige royal die zijn collectie goed in de gaten houdt. Koningin Máxima droeg deze week maar liefst drie nieuwe outfits van Claes Iversen. Een prachtige opsteker voor de in Nederland woonachtige maar geboren Deense designer. Maar ...

Ook zij zijn fan van Claes Iversen

Máxima is dól op de ontwerpen van Claes Iversen, maar ze is niet de enige royal die zijn collectie goed in de gaten houdt.

Koningin Máxima droeg deze week maar liefst drie nieuwe outfits van Claes Iversen. Een prachtige opsteker voor de in Nederland woonachtige maar geboren Deense designer. Maar hij heeft meer royals, in zijn klantenbestand.

Ook prinses Mary van Denemarken is dol op Claes: ze heeft een jas (links op de foto hieronder) van zijn label die ze regelmatig uit de kast trekt. Best logisch ook, gezien zijn Deense bloed. Overigens lijkt die jas sprekend op het nieuwe exemplaar van Máxima, hierboven.

Daarnaast is prinses Viktória de Bourbon de Parme (de schoondochter van prinses Irene) al meermalen in zijn designs gespot. Zij trouwde in 2013 zelfs in een prachtige Claes.

Beeld: ANP/Claes Iversen/Koninklijk Huis