Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

‘Onze kinderen moeten gewoon met de bus’

Ze mogen dan prins en prinses zijn, Estelle en Oscar van Zweden (5 en 1) worden door hun ouders zo normaal mogelijk opgevoed. Inclusief lesje openbaar vervoer. “Ze moeten ook weten hoe de bus werkt”, zegt prins Daniel van Zweden in een interview met de Zweedse krant Dagens Nyheter. Hij trouwde ze...

‘Onze kinderen moeten gewoon met de bus’

Ze mogen dan prins en prinses zijn, Estelle en Oscar van Zweden (5 en 1) worden door hun ouders zo normaal mogelijk opgevoed. Inclusief lesje openbaar vervoer.

“Ze moeten ook weten hoe de bus werkt”, zegt prins Daniel van Zweden in een interview met de Zweedse krant Dagens Nyheter. Hij trouwde zeven jaar geleden met kroonprinses Victoria, maar is in de tussentijd niet vergeten hoe het leven werkt als je niet tot het koningshuis behoort. “Het is belangrijk dat ze allerlei omgevingen leren kennen. Dus ook de metro, of de bus, en dat ze weten dat ze ook soms in de rij moeten.”

Dus stappen Daniel en Victoria regelmatig met de kinderen in de bus voor een levenslesje. Een mooie balans met, zeg, een royal fotoshoot voor de Zweedse Nationale Dag (afgelopen dinsdag). Bekijk hieronder het prinsje en prinsesje (en vooruit, hun moeder) in volle nationale glorie.