Harry's schoonfamilie in beeld

Meghan kennen we inmiddels heel aardig, maar hoe zit het eigenlijk met de rest van haar familie?

Dat er een aanzoek aan zit te komen, weet eigenlijk inmiddels iedereen wel zeker. Al helemaal nu prins Harry samen met zijn Meghan én haar moeder Doria gespot is bij de Invictus Games. Maar wat weten we eigenlijk, over de Markles?

Moeder Doria
Meghans moeder is sociaal werker en yoga-instructrice. Ze scheidde toen Meghan nog maar zes was van Meghans vader. Moeder en dochter zijn volgens Meghan ontzettend close. Mooi wel dus dat zij de prins even grondig moest goedkeuren voor hij op een knie ging. Dat deed ze, pre-Invictus, al een keer in Londen.


Vader Thomas
Thomas Markle is geen onbekende in de entertainmentbizz: hij won ooit een Emmy voor zijn belichtingswerk bij de soap General Hospital, werkte achter de schermen bij de Academy Awards en werkte mee aan Married with Children. Hij ontmoette Harry al helemaal in het begin van zijn romance met Meghan.

 

Me and my dad #throwbackthursday

Een bericht gedeeld door Meghan Markle (@meghanmarkle) op


De halfbroer en –zus
Meghan heeft een vijftien jaar oudere halfbroer die helaas voor haar wel erg graag met de pers praat. Hetzelfde geldt voor haar halfzus Samantha, een voormalig actrice die ook best op een beetje aandacht zit te wachten. Zij zou al druk schrijvende zijn aan een tell-all over Meghan getiteld The Diary of Princess Pushy’s Sister, en claimt dat Meghan altijd al graag met een prins wilde trouwen.

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: