De modewereld krijgt net een beetje extra 'royal flair' met de komst van deze nieuwe ster aan het fashion firmament.

Want onlangs werd bekend dat ook Pauline Ducruet (voluit Pauline Grace Maguy Ducruet) de modewereld wil veroveren met haar ontwerpen.

Zelf model
Pauline is de 23-jarige dochter van prinses Stéphanie van Monaco en haar voormalige echtgenoot Daniel Ducruet. Op Instagram maakt ze haar nieuwe project - dat Pauline samen met haar vriendin Maria Zarco aangaat - trots bekend. Hun label heet Altered Designs en Pauline staat zelf model in een witte linnen broek en in een witte lederen rok en top. 
 

Al jong front row
De kleindochter van Grace Kelly is geen onbekende in de modewereld. Voordat Pauline naar New York verhuisde om daar te studeren aan de Parson's School of Design, liep ze stage bij modemagazine Vogue en werkte ze zes maanden bij Louis Vuitton. De jonge ontwerper is ook al vaak front row gespot bij sommige van de grootste fashion shows.

Net als mama
Ook moeder Stéphanie (foto) werkte vroeger in de modebizz, als ontwerper en model. Daar heeft zij haar liefde voor fashion vandaan, denkt Pauline. "Maar ik heb wel altijd mijn eigen stijl gehad", vertelt ze in een interview met het Franse dagblad Point de Vue. "Mijn ouders hebben nooit gezegd: 'Je moet dit doen, je moet je zo kleden.' Ik mocht altijd dingen doen die in het verlengde van mijn karakter lagen. Ik ben mijn hele leven al een beetje rock-'n-roll." Van wie zou ze dat nou hebben?

Een jonge Stéphanie op de cover van Vogue

Het zijn wel allemaal knapperds daar, in Monaco.

Pauline dit jaar bij de Paris Fashion Week

Op de eerste rij bij John Galliano

En op weg naar de show van Thierry Mugler

Zo te zien is Pauline dol op haar moeder, "de mooiste en meest genereuze persoon die ik ken".

Bron beelden: Hollandse Hoogte 

Oké, echt een koopje is het niet. Maar de Saloni-jurk die de koningin gisteravond droeg bij de opening van het One Young World-congres is wel echt om op te eten.

De koningin meldde zich woensdagavond in het Vredespaleis in Den Haag om het congres officieel te openen, en koos daarvoor de perfecte frisse outfit. Een fonkelnieuwe jurk die ze wellicht op Net-A-Porter in haar winkelwagentje gooide.

Het is een design van Saloni, een Brits label met Indiase roots dat grossiert in de meest geweldige jurken, zoals het zijden/satijnen exemplaar dat de koningin nu in haar kledingkast heeft hangen. Even sparen is het misschien wel (Máxima's exacte jurk kost off the rack 625 pond), maar de koningin zal vast aantonen dat je er járen mee verder kunt.

Beeld: One Young World/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Regenen deed het al heel lang niet meer in Dubbo, Australië. Dus was de verrassing groot dat er, uitgerekend toen Harry en Meghan op bezoek waren, een wolkbreuk plaatsvond. De royals pasten zich gezellig aan aan de barre omstandigheden.

Dat de liefde er tussen de duke en duchess nog altijd van af spat was wel duidelijk, maar samen schuilend onder een parapluutje vormden ze toch wel een heel verliefd paartje. Wat een gezellige foto's.

Het lijkt wel een romantische film zo...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The romance 💕

Een bericht gedeeld door HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhduchessofsussex) op

Ook met de liefde voor hun aankomende baby zit het zichtbaar goed. Zie die twee even in katzwijm vallen om een lekker paar babybeentjes.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in