Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau telt af: Over 2 dagen wordt Máxima 47 jaar

Vandaag: hoe zag Máxima er uit als twintiger? Op haar 28ste leerde Máxima Willem-Alexander kennen in Sevilla tijdens de Feria de Abril, waar een aantal jonge mensen een lang weekeind bijeen kwamen. De gastvrouw was de hertogin van Alva. Máxima stond als fotografe bij de deur om iedereen bij binne...

Nouveau telt af:  Over 2 dagen wordt Máxima 47 jaar

Vandaag: hoe zag Máxima er uit als twintiger?

Op haar 28ste leerde Máxima Willem-Alexander kennen in Sevilla tijdens de Feria de Abril, waar een aantal jonge mensen een lang weekeind bijeen kwamen. De gastvrouw was de hertogin van Alva. Máxima stond als fotografe bij de deur om iedereen bij binnenkomst te fotograferen. 

De verloving, op haar 29e, met een prominente rol voor haar schoonvader, Prins Claus.

Verloving Maxima en Willem-Alexander op 30 maart 2001. Maxima wijst op haar ring tijdens de persconferentie in paleis Noordeinde in Den Haag. 

Tijdens de kennismaking met de provincie Zuid Holland brengen Maxima en Willem Alexander een bezoek aan Het Hof in Dordrecht. 

Prins Willem-Alexander en Maxima Zorreguieta hebben pret tijdens het planten van een koningslinde in het Oranje Nassau Paviljoen van de Keukenhof in Lisse. Het is voor Maxima het eerste openbare optreden na de bekendmaking van de verloving op 30 maart. 

Maxima en Willem-Alexander maken een tocht over het Sneekermeer tijdens de Hardzeildag.

Morgen: Máxima’s foto-album als dertiger.