Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nóg een royal wedding

De spotlight werd ze afgepakt door Meghan en Harry, maar dat zal prins Christian van Hanover en zijn liefde Alessandra  de Osma worst wezen: zij trouwden zondag in Londen alvast in het klein. De prins (32) en de modeontwerpster (25) meldden zich bij het registry office van Chelsea and Westminster...

Nóg een royal wedding

De spotlight werd ze afgepakt door Meghan en Harry, maar dat zal prins Christian van Hanover en zijn liefde Alessandra  de Osma worst wezen: zij trouwden zondag in Londen alvast in het klein.

De prins (32) en de modeontwerpster (25) meldden zich bij het registry office van Chelsea and Westminster om alvast voor de wet te trouwen. Hun echte grote trouwerij vindt in maart plaats in Peru, waar de twee elkaar elf jaar geleden (!) ontmoetten.

Dat wil niet zeggen dat hun zondagse wedding niet de moeite waard was voor royal-watchers: bijna de hele high society van Monaco was daarbij aanwezig, onder wie Charlotte en Pierre Casiraghi, de kinderen van Caroline. Das niet zo gek: Christian een stiefzoon van Caroline via haar ex-man prins Ernst August.