Prinses Eugenie, de kleindochter van koningin Elizabeth, heeft zich verloofd met een werknemer van een wereldberoemde acteur.

De prinses, dochter van prins Andrew en zijn ex-vrouw Sarah Ferguson, is al zes jaar samen met Jack Brooksbank, die werk als brand ambassador voor Casamigos Tequila, het tequilamerk van George Clooney en Cindy Crawfords echtgenoot Rande Gerber.

Kennen we die locatie niet ergens van?
Eugenie en Jack (ook een Brit trouwens) treden dit najaar in het huwelijk op een op dat moment héél bekende locatie. De twee zouden gaan trouwen in St. George’s Chapel in Windsor, waar Meghan en Harry elkaar in mei het jawoord geven.

Article continues after the ad

New York
De twee verloofden zich tijdens een vakantie in Nicaragua, en wonen samen in New York waar zij werkt voor een online veilingshuis. Of ze daar na hun huwelijk blijven wonen, is niet bekend.

Fergie door het dolle heen
Wat we al wél weten, is dat mama Fergie dolgelukkig is met de verloving van haar jongste dochter. Zij plaatste nadat het blije nieuws bekend was gemaakt een paar lieve kiekjes van het stel op Instagram. Die zie je hieronder.