Prinses Eugenie, de kleindochter van koningin Elizabeth, heeft zich verloofd met een werknemer van een wereldberoemde acteur.

De prinses, dochter van prins Andrew en zijn ex-vrouw Sarah Ferguson, is al zes jaar samen met Jack Brooksbank, die werk als brand ambassador voor Casamigos Tequila, het tequilamerk van George Clooney en Cindy Crawfords echtgenoot Rande Gerber.

Kennen we die locatie niet ergens van?
Eugenie en Jack (ook een Brit trouwens) treden dit najaar in het huwelijk op een op dat moment héél bekende locatie. De twee zouden gaan trouwen in St. George’s Chapel in Windsor, waar Meghan en Harry elkaar in mei het jawoord geven.

New York
De twee verloofden zich tijdens een vakantie in Nicaragua, en wonen samen in New York waar zij werkt voor een online veilingshuis. Of ze daar na hun huwelijk blijven wonen, is niet bekend.

Fergie door het dolle heen
Wat we al wél weten, is dat mama Fergie dolgelukkig is met de verloving van haar jongste dochter. Zij plaatste nadat het blije nieuws bekend was gemaakt een paar lieve kiekjes van het stel op Instagram. Die zie je hieronder.

 

Een drukte van jewelste op Paleis Noordeinde, waar twee avonden op rij hoogwaardigheidsbekleders werden ontvangen door een stralend koningspaar.

Ons koningspaar ontving vanavond (dinsdag) de voormalig secretaris-generaal van de VN Ban Ki-moon en zijn echtgenote op Paleis Noordeinde. Daarbij droeg Máxima opvallend genoeg (en lekker down to earth) dezelfde outfit van Claes Iversen die ze vandaag droeg in Zeeland.

Het was druk op Noordeinde deze week: maandagavond verwelkomden Willem-Alexander en Máxima ook al de Chinese premier Li Keqiang en zijn vrouw. Die ontmoeting stond in het teken van de goede betrekkingen tussen China en Nederland. De Oranjes gaan zelf ook geregeld naar China voor een bezoekje. Voor die gelegenheid koos de koningin voor een Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima ontvangen vanavond Ban Ki-moon, de voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties, op Paleis Noordeinde. Hij neemt zijn vrouw Yoo Soon-Taek mee.

Ban Ki-moon is in Nederland vanwege de lancering van de Global Commission on Adaptation. Deze internationale klimaatcommissie, opgericht op initiatief van Nederland, gaat met landen wereldwijd in gesprek zich te wapenen tegen de gevolgen van klimaatverandering. 

Ban Ki-moon is voorzitter van de commissie.

Het koningspaar kent Ban Ki-moon goed. Willem-Alexander had met hem te maken als voorzitter van de VN-adviesraad water- en sanitatie en Máxima als pleitbezorger voor betere toegang tot financiële diensten.

In 2016 werd Ban Ki-moon ook al eens met zijn vrouw ontvangen op Noordeinde, toen voor een diner.

Bron en beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in