Máxima: koningin van Nederland en geboren in Argentinië. Naast haar royale titel is ze ook bekend om haar elegante stijl en uitstraling. Zij heeft niet alleen harten in deze twee landen veroverd: ook in andere landen zijn mensen dol op haar. Maar wist jij bijvoorbeeld dat Máxima een jongste broer heeft? En hij doet geen zeer aan je ogen.

More content below the advertising

Zelf zijn wij van nature erg nieuwsgierig naar foto’s van Máxima, alleen of met haar eigen gezin. Maar hoe zit het met het gezin waar zij zelf uit komt? Daar zijn jammer genoeg maar weinig foto’s van. Máxima heeft twee broers en een zus: Martín, Juan en Inés. Daarnaast heeft Máxima drie halfzusjes uit een eerder huwelijk van haar vader: Dolores, María en Angeles. Leden van het Argentijnse gezin, daar zijn jammer genoeg maar weinig foto’s van.

Neem bijvoorbeeld de jongste broer van Máxima, Juan (1982). Hij is een veel minder publiekelijk figuur dan zijn grote zus, waardoor er niet zoveel over hem bekend is. Wat we wel weten is dat Juan getrouwd is met zijn grote liefde, de Oostenrijkse Andrea Wolf, in Wenen. Hij is peetvader van onze prinses Alexia. Dit is de foto gemaakt op Juans trouwdag. Plaatje toch?

Bron: Libelle

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Prins George en prinses Charlotte hebben een weekje vrij van school. Dus namen papa en mama Will en Kate óók een week vrijaf.

De Britse royals slijten de voorjaarsvakantie volgens insiders altijd óf met een skivakantie, óf in Anmer Hall, hun landhuis in Norfolk waar George en Charlotte de eerste jaren van hun leven opgroeiden.

More content below the advertising

Kroonprinsje George zit in het eerste jaar van zijn basisschool, en Charlotte in het laatste jaar van haar peuterspeelzaal. Ze krijgen daardoor tegelijk vakantie, iets wat hun royal-ouders aangrijpen als een kans voor wat quality time.

Will en Kate doen hun best om hun kinderen, ook prinsje Louis die de familie vorig jaar volmaakte, een zo normaal mogelijke jeugd te gunnen. "We spelen heel graag samen buiten", deelde Kate onlangs tijdens een bezoek aan een basisschool. "En we vinden het fijn om veel tijd samen door te brengen."

Dat zit er deze week wel in.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde