Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuwjaarswensen en koninklijke voornemens voor 2019

Waar Koning Willem-Alexander ervoor kies om een kersttoespraak te houden, zijn er ook veel royals die kiezen voor een nieuwjaarswens. Märtha Louise, Prins Albert, Koningin Margrethe en Koning Harald bijvoorbeeld: Märtha Louise krijgt veel bijval voor haar goede voornemens De Noorse prinses Märtha...

Nieuwjaarswensen en koninklijke voornemens voor 2019

Waar Koning Willem-Alexander ervoor kies om een kersttoespraak te houden, zijn er ook veel royals die kiezen voor een nieuwjaarswens. Märtha Louise, Prins Albert, Koningin Margrethe en Koning Harald bijvoorbeeld:

Märtha Louise krijgt veel bijval voor haar goede voornemens

De Noorse prinses Märtha Louise plaatste op Instagram, waar ze vaker persoonlijke boodschappen deelt, haar goede voornemens voor het nieuwe jaar. Schoonzus en kroonprinses Mette-Marit was meteen een van de eerste die haar waardering uitte met een 'like'.

"Ik heb besloten dat mijn goede voornemens dit jaar niet voortkomen uit zelfkritiek”, schreef de enige dochter van koning Harald en koningin Sonja. "Ik heb besloten me te richten op geluk en positieve liefde van mezelf in plaats van op mijn tekortkomingen.

Dus richt ik me dit jaar niet op specifieke taken zoals gewichtsverlies of vaker naar de sportschool gaan. In plaats daarvan richt ik me op mijn gevoelens van geluk en liefde, en laat ze mij leiden.”