Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuwe look voor prins Albert II

Dat ook royals hebben kunnen genieten van een onbezorgde zomer, was afgelopen week te zien tijdens een bezoek van Albert, Charlene en de kinderen aan de jaarlijkse einde zomer picknick in Monte Carlo. De vorst van Monaco verscheen in een casual colbert met bootschoenen én een nieuwe snor. De nieu...

Nieuwe look voor prins Albert II

Dat ook royals hebben kunnen genieten van een onbezorgde zomer, was afgelopen week te zien tijdens een bezoek van Albert, Charlene en de kinderen aan de jaarlijkse einde zomer picknick in Monte Carlo. De vorst van Monaco verscheen in een casual colbert met bootschoenen én een nieuwe snor.

De nieuwe gezichtsbeharing, die overigens keurig was getrimd, deed erg veel denken aan de beroemde snor van zijn vader, prins Rainier III. Of het een blijvertje zal zijn, is echter de vraag.

Matching outfits
Ook de kinderen van Albert en Charlene, tweeling Jacques en Gabrielle, vielen op met hun zomerse outfitjes. Het prinsje en prinsesje droegen dezelfde roze-wit gestreepte poloshirts, witte spijkerbroekjes en gympen. Zelfs hun haren waren matching. Van zowel het jongetje als het meisje waren de lange blonde krullen naar achter gevlochten.