Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

‘Nieuwe liefde voor Caroline’

Prinses Caroline van Monaco zou een nieuwe vlam hebben: de Franse miljardair Vincent Bolloré (65). Caroline (60) werd deze week samen met de rijkaard gefotografeerd op het strand van St. Tropez. Dat is ongebruikelijk: sinds haar breuk van prins Ernst August, nu alweer bijna tien jaar geleden, is ...

‘Nieuwe liefde voor Caroline’

Prinses Caroline van Monaco zou een nieuwe vlam hebben: de Franse miljardair Vincent Bolloré (65).

Caroline (60) werd deze week samen met de rijkaard gefotografeerd op het strand van St. Tropez. Dat is ongebruikelijk: sinds haar breuk van prins Ernst August, nu alweer bijna tien jaar geleden, is Caroline volgens insiders grotendeels vrijgezel geweest. Niet zo gek ook: officieel is ze nog altijd met Ernst August getrouwd.

Het Duitse blad Bunte publiceerde de eerste foto’s van het koppel, dat op het strand en op haar jacht Pacha III gespot werd.

Vincent is een goede vriend van Nicolas Sarkozy, de voormalige president van Frankrijk. Hij zou ook Caroline’s broer prins Albert goed kennen, zoals dat gaat met miljardairs. Hij is volgens financieel magazine Forbes bijna zeven miljard dollar waard.

Hij verdient zijn geld onder meer in de bouwwereld en de scheepvaart en is een van de meest invloedrijke mannen van Frankrijk. Zijn privéleven lijkt veel op dat van Caroline: hij heeft ook vier kinderen. En ook hij lijkt (nog) niet gescheiden van hun moeder, schrijfster Anaïs Jeanneret.