Prinses Caroline van Monaco zou een nieuwe vlam hebben: de Franse miljardair Vincent Bolloré (65).

Caroline (60) werd deze week samen met de rijkaard gefotografeerd op het strand van St. Tropez. Dat is ongebruikelijk: sinds haar breuk van prins Ernst August, nu alweer bijna tien jaar geleden, is Caroline volgens insiders grotendeels vrijgezel geweest. Niet zo gek ook: officieel is ze nog altijd met Ernst August getrouwd.

Het Duitse blad Bunte publiceerde de eerste foto’s van het koppel, dat op het strand en op haar jacht Pacha III gespot werd.

Vincent is een goede vriend van Nicolas Sarkozy, de voormalige president van Frankrijk. Hij zou ook Caroline’s broer prins Albert goed kennen, zoals dat gaat met miljardairs. Hij is volgens financieel magazine Forbes bijna zeven miljard dollar waard.

Hij verdient zijn geld onder meer in de bouwwereld en de scheepvaart en is een van de meest invloedrijke mannen van Frankrijk. Zijn privéleven lijkt veel op dat van Caroline: hij heeft ook vier kinderen. En ook hij lijkt (nog) niet gescheiden van hun moeder, schrijfster Anaïs Jeanneret.

De Britse koningin Elizabeth heeft haar laatste corgi laten inslapen. De bijna vijftienjarige Willow was volgens de Daily Mail ziek en Elizabeth wilde niet dat de hond zou lijden.

Door de dood van Willow komt er een einde aan een tijdperk van corgi's aan het Britse hof.

Elizabeth heeft er gedurende haar koningschap tientallen gehad, maar maakte in 2015 bekend dat er geen nieuwe meer zouden komen omdat ze bang was dat ze er over zou struikelen en dan maanden zou zijn uitgeschakeld door ernstig letsel.

Elizabeth heeft nu nog twee dorgi's (kruising tussen een Corgi en een dachshund) Candy en Vulcan. De twee viervoeters zijn allebei op leeftijd, waardoor hun gedrag wat meer voorspelbaar is.

Willow was samen met Holly, de corgi die in het najaar van 2016 stierf, een van de hoofdrolspelers in de James Bond-sketch die speciaal voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen van 2012 in Londen werd gemaakt.

Daarin was te zien hoe de viervoeters vrolijk door het paleis tippelden terwijl acteur Daniel Craig als Bond de koningin ophaalde per helikopter.

Het Britse hof wil niet op het nieuws reageren omdat het een privékwestie is, maar insiders vertellen de Daily Mail dat koningin Elizabeth diep bedroefd is vanwege het verlies van Willow.

Een romantisch afspraakje voor ons koningspaar: Willem-Alexander en Máxima schoven woensdagavond aan bij de première van Gurre-Lieder.

Het was de tweede première in een week tijd voor Máxima, die maandagavond ook al bij de eerste voorstelling van de musical The Color Purple was.

Ook dit keer weer straalde ze, met haar man aan haar zijde. In De Nationale Opera in Amsterdam genoot het koppel van de romantische voorstelling.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in