Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuw portret koningin Mathilde

Ter gelegenheid van de 46e verjaardag van koningin Mathilde heeft het Belgische hof een nieuw portret van de vorstin vrijgegeven. 'Bedankt voor uw verjaardagswensen!', meldt de koningin bij het mooie plaatje dat geschoten is in het Koninklijk Paleis. Wat een prachtige koningin. Merci pour vos vœu...

Nieuw portret koningin Mathilde

Ter gelegenheid van de 46e verjaardag van koningin Mathilde heeft het Belgische hof een nieuw portret van de vorstin vrijgegeven.

'Bedankt voor uw verjaardagswensen!', meldt de koningin bij het mooie plaatje dat geschoten is in het Koninklijk Paleis. Wat een prachtige koningin.

De koningin vierde haar verjaardag net als elk jaar met haar gezin, maar wel voor het eerst zonder oudste dochter Elisabeth: die studeert momenteel in Wales. Ook royal-BFF Máxima was niet van de partij, maar die krijgt een dezer dagen vast de kans om haar vriendin hoogstpersoonlijk te feliciteren. Beide koninginnen reizen af naar Davos voor het World Economic Forum.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in