Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Neuzen in Noordeinde

Paleis Noordeinde en de Koninklijke Stallen zijn ook deze zomer weer een paar zaterdagen open voor publiek. Een uitgelezen kans om eens te proeven aan het leven van ons koningspaar. Het werkpaleis van de koning is op 28 juli en de drie zaterdagen die daarop volgen open, de stallen zijn juist door...

Neuzen in Noordeinde

Paleis Noordeinde en de Koninklijke Stallen zijn ook deze zomer weer een paar zaterdagen open voor publiek. Een uitgelezen kans om eens te proeven aan het leven van ons koningspaar.

Het werkpaleis van de koning is op 28 juli en de drie zaterdagen die daarop volgen open, de stallen zijn juist doordeweeks te bewonderen in de maand augustus.

In 2016 opende het paleis voor het eerst de deuren voor publiek, en dat is goed bevallen. Elk jaar weer gaan er duizenden mensen op ‘bezoek’ bij de koning.

De kaartverkoop begint op 28 juni, en voor zes euro bemachtig je al een ticket. Wat je daarvoor onder andere te zien krijgt? Nou, de Balkonkamer bijvoorbeeld, met het balkon van de jaarlijkse balkonscène op Prinsjesdag. Die doet het Koninklijk Huis via Facebook al vast uit de doeken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in