Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Net een royal dankzij H&M

Het aftellen naar de release van de H&M x Erdem-collectie is begonnen. Straks kun ook jij er voor een zacht prijsje bijlopen als een echte royal. De samenwerkingen tussen H&M en beroemde modelabels zijn inmiddels legendarisch, maar vanaf 2 november is er voor royalty-liefhebbers helemaal veel te ...

Net een royal dankzij H&M

Het aftellen naar de release van de H&M x Erdem-collectie is begonnen. Straks kun ook jij er voor een zacht prijsje bijlopen als een echte royal.

De samenwerkingen tussen H&M en beroemde modelabels zijn inmiddels legendarisch, maar vanaf 2 november is er voor royalty-liefhebbers helemaal veel te halen: dan gaat de samenwerking met royal favorite Erdem in de verkoop.

Kate houdt ervan, net als veel andere prinsessen en koninginnen. En dat begrijpen wij best, als we de collectie voor H&M bekijken. Onze favorieten vind je hieronder. Hebben? De verkoop begint op donderdag 2 november op hm.com en in geselecteerde winkels. Wees er snel bij, want deze prinseswaardige designs zijn geheid in no time uitverkocht.

Jas: 199 euro