De 'koninklijke' H&M x Erdem-collectie komt eraan

Het aftellen naar de release van de H&M x Erdem-collectie is begonnen. Straks kun ook jij er voor een zacht prijsje bijlopen als een echte royal.

De samenwerkingen tussen H&M en beroemde modelabels zijn inmiddels legendarisch, maar vanaf 2 november is er voor royalty-liefhebbers helemaal veel te halen: dan gaat de samenwerking met royal favorite Erdem in de verkoop.

Kate houdt ervan, net als veel andere prinsessen en koninginnen. En dat begrijpen wij best, als we de collectie voor H&M bekijken. Onze favorieten vind je hieronder. Hebben? De verkoop begint op donderdag 2 november op hm.com en in geselecteerde winkels. Wees er snel bij, want deze prinseswaardige designs zijn geheid in no time uitverkocht.

Jas: 199 euro


Jurken, vanaf 140 euro
Tassen, 99 euro (rood) en 199 euro (zwart)
Schoenen: 179 euro

Een drukte van jewelste op Paleis Noordeinde, waar twee avonden op rij hoogwaardigheidsbekleders werden ontvangen door een stralend koningspaar.

Ons koningspaar ontving vanavond (dinsdag) de voormalig secretaris-generaal van de VN Ban Ki-moon en zijn echtgenote op Paleis Noordeinde. Daarbij droeg Máxima opvallend genoeg (en lekker down to earth) dezelfde outfit van Claes Iversen die ze vandaag droeg in Zeeland.

Het was druk op Noordeinde deze week: maandagavond verwelkomden Willem-Alexander en Máxima ook al de Chinese premier Li Keqiang en zijn vrouw. Die ontmoeting stond in het teken van de goede betrekkingen tussen China en Nederland. De Oranjes gaan zelf ook geregeld naar China voor een bezoekje. Voor die gelegenheid koos de koningin voor een Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima ontvangen vanavond Ban Ki-moon, de voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties, op Paleis Noordeinde. Hij neemt zijn vrouw Yoo Soon-Taek mee.

Ban Ki-moon is in Nederland vanwege de lancering van de Global Commission on Adaptation. Deze internationale klimaatcommissie, opgericht op initiatief van Nederland, gaat met landen wereldwijd in gesprek zich te wapenen tegen de gevolgen van klimaatverandering. 

Ban Ki-moon is voorzitter van de commissie.

Het koningspaar kent Ban Ki-moon goed. Willem-Alexander had met hem te maken als voorzitter van de VN-adviesraad water- en sanitatie en Máxima als pleitbezorger voor betere toegang tot financiële diensten.

In 2016 werd Ban Ki-moon ook al eens met zijn vrouw ontvangen op Noordeinde, toen voor een diner.

Bron en beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in