De 'koninklijke' H&M x Erdem-collectie komt eraan

Het aftellen naar de release van de H&M x Erdem-collectie is begonnen. Straks kun ook jij er voor een zacht prijsje bijlopen als een echte royal.

De samenwerkingen tussen H&M en beroemde modelabels zijn inmiddels legendarisch, maar vanaf 2 november is er voor royalty-liefhebbers helemaal veel te halen: dan gaat de samenwerking met royal favorite Erdem in de verkoop.

Kate houdt ervan, net als veel andere prinsessen en koninginnen. En dat begrijpen wij best, als we de collectie voor H&M bekijken. Onze favorieten vind je hieronder. Hebben? De verkoop begint op donderdag 2 november op hm.com en in geselecteerde winkels. Wees er snel bij, want deze prinseswaardige designs zijn geheid in no time uitverkocht.

Jas: 199 euro
Jurken, vanaf 140 euro
Tassen, 99 euro (rood) en 199 euro (zwart)


Schoenen: 179 euro

Ons koningspaar is de komende dagen op staatsbezoek in Luxemburg. En werd daar vanochtend groots onthaald.

Het programma van de eerste dag in gezelschap van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa is stevig. Na de welkomstceremonie bij het Groothertogelijk Paleis in Luxemburg-Stad leggen Willem-Alexander en Máxima (alweer prachtig in zijde!) een krans bij het nationale oorlogsmuseum.

In de middag ontmoeten ze de voorzitter van het parlement, de minister-president en de minister van Buitenlandse Zaken. Ook staat er een meeting met de burgemeerster van Luxemburg op de planning. En een mooie stadswandeling door de werelderfgoedstad.

Daarna is het hop, naar het hotel, waar Máxima en Willem-Alexander geen tijd hebben om met de voetjes omhoog te gaan. 's Avonds verschijnen ze namelijk alweer bij een staatsbanket in het paleis. Wij hebben nu alvast zin in de foto's van die glamourous avond. En alle andere outfits die Máxima gaat dragen tijdens haar drie dagen in Luxemburg natuurlijk.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Meghan en Harry hebben gisteren (dinsdag) hun eerste evenement bijgewoond als de Duke and Duchess of Sussex: de newlyweds maakten hun debuut op een tuinfeestje ter gelegenheid van de 70e verjaardag van prins Charles.

De toekomstige koning is pas in november jarig, maar dat wordt nu her en der al gevierd. Met een garden party bij Buckingham Palace bijvoorbeeld. Waar naast Charles en Camilla ook het nieuwste royal stel, Harry en Meghan dus, op de gastenlijst stond.

Dat zag er nog een beetje onwennig uit voor Meghan (die vast liever op huwelijksreis was gegaan dan naar dit niet zo spannende fuif), maar de kop is er nu af: haar eerste officiële duchess-taak zit erop. Bovendien: nadat Charles haar naar het altaar liep, was ze hem wel een tegendienstje verschuldigd, toch?

Beeld: ANP