Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Net als in de film: 5 Koninklijke sprookjes

Het verhaal hoe deze 5 koninklijke stellen elkaar leerden kennen, zou zó uit een Hollywoodfilm kunnen komen. Victoria’s Daniel was bijvoorbeeld haar personal trainer. Zwijmel mee 1. Frederik van Denemarken en Mary: De partyprins en de Aussie Tijdens de Olympische Spelen van Sydney in 2000 wordt d...

Net als in de film: 5 Koninklijke sprookjes

Het verhaal hoe deze 5 koninklijke stellen elkaar leerden kennen, zou zó uit een Hollywoodfilm kunnen komen. Victoria’s Daniel was bijvoorbeeld haar personal trainer. Zwijmel mee

1. Frederik van Denemarken en Mary: De partyprins en de Aussie

Tijdens de Olympische Spelen van Sydney in 2000 wordt de nietsvermoedende Australische Mary Donaldson in een kroeg voorgesteld aan een knappe jongeman die zich introduceert als ‘Fred’.

Dat het kroonprins Frederik van Denemarken is, ook wel bekend als ‘Turbo Freddy’ door de snelheid waarmee hij van vriendin wisselt, weet ze dan nog niet.

Ze beginnen een lange-afstandsrelatie, totdat Mary in 2001 naar Europa verhuist. Niemand heeft dan nog in de gaten dat dít wel eens de toekomstige koningin van Denemarken kan worden. Pas in 2003 wordt hun verloving aangekondigd.