Haar outfit (van Akris) wordt niet overal gewaardeerd, en Charlene leek er ook niet echt veel zin in te hebben, tijdens de Nationale Dag van Monaco. Zouden haar ijzige schoonzussen daar iets mee te maken hebben?

Het Fete Nationale is vandaag (maandag) in volle gang in Monte Carlo, waar de Monegaskische royals allemaal verzameld zijn voor de festiviteiten. Alleen eh, ziet het er niet altijd heel feestelijk uit.

More content below the advertising

De outfit: Akris, een van Charlene's favoriete labels.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's Akris for Princess Charlene today for the Fete Nationale. The Princess is wearing a Black and Camel embroidered stand collar jacket with Black wool crepe drop waist dress, Black felted wool wide brim hat and Black suede gloves. Do you like it?⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #monaco #monacograndprix #princessgabriella #princealbert #Princessecharlene #Princesscharlene #charleneofmonaco #makeup #charlenedemonaco #Outfitoftheday #highfashion #stylish #fashion #leatherjacket #styleicon #fashionicon #gown #jumpsuit #pfw #dressoftheday #royals #royalty #monaco #styleicon #couture #couturedress #montecarlo #Akris #FeteNationale

Een bericht gedeeld door The Royal Couturier (@royalcouturier) op

Overigens werd de prinses ook heus wel eens lachend gespot. Met haar tweeling bijvoorbeeld. Maar dat ze nou enorm veel zin in de feestdag leek te hebben... nee. Gelukkig leek ze eerder dit weekend, bij een liefdadigheidsevenement, beter in haar hum.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in