Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Naar de polo bij Het Loo

Paarden, hoedjes en volop chique mensen. Vergaap jij je ook altijd aan de Britse polowedstrijden en The Royal Ascot? Binnenkort kun je zelf flaneren tijdens het Nederlandse antwoord op Paleis Het Loo. Bij het Apeldoornse paleis wordt op zaterdag 26 en zondag 27 augustus een polo-evenement (Royal ...

Naar de polo bij Het Loo

Paarden, hoedjes en volop chique mensen. Vergaap jij je ook altijd aan de Britse polowedstrijden en The Royal Ascot? Binnenkort kun je zelf flaneren tijdens het Nederlandse antwoord op Paleis Het Loo.

Bij het Apeldoornse paleis wordt op zaterdag 26 en zondag 27 augustus een polo-evenement (Royal Polo at the Palace) gehouden waardoor je je even bij The Royal Ascot waant. Alleen wordt er dus niet geracet, maar gepoloot.

Vier teams strijden om een cup, er is een Engelse speaker en er wordt zelfs een award uitgereikt voor het beste hoedje. Het belooft een chique middag te worden, want er geldt een dresscode en de opbrengsten van het weekend gaan naar een goed doel.

Wil jij je ook een royal wanen? Tickets zijn al beschikbaar vanaf 25 euro. Het paleis, de tuinen en de koninklijkste stallen zijn ook te bezoeken, en er is momenteel een hoedententoonstelling te zien waarin zo’n honderd hoeden van prinses Beatrix worden getoond.