Twee kersverse kleinkinderen, een derde onderweg én een spetterende romance: het broeit bij de royals van Monaco. Waar de summer of love definitief van start is.

We zien prinses Caroline van Monaco bijna vanaf hier stralen. Haar vier kinderen beleven elk op hun eigen manier een ware liefdeszomer. 

Caroline (midden naast broer Albert) met haar kinderen en schoonkinderen, en helemaal op rechts Karl Lagerfeld.

Pierre Casiraghi, de jongste zoon van Caroline, en zijn vrouw Beatrice hebben vorige week hun tweede kindje verwelkomd. En dat terwijl ze pas in maart aan de grote klok hingen dat Beatrice in verwachting was. Toen leek haar buikje nog zo gering dat men in Monte Carlo nogal verbaasd was toen het paleis ineens met het nieuws kwam dat baby Francesco (tiende in de lijn der troonopvolging) er ineens al was.

Article continues after the ad

Het prinsdom was namelijk nog maar net bekomen van de vorige royal baby. In april werden Pierre's broer Andrea Casiraghi en zijn vrouw Tatiana voor de derde keer ouders. Ook zij kregen een prinsje: Maximilian, op dit moment zevende in de lijn der troonopvolging.

 

Discreet young couple. #andreacasiraghi #tatianasantodomingo #Monaco

Een bericht dat is gedeeld door @ miss_nostalgiamc op

En dan zijn de Casiraghi's (de drie oudste kinderen hebben de achternaam van hun vader, die in 1990 om het leven kwam) nog niet klaar ook. Zus Charlotte is óók in verwachting. Zij verwacht naar verluidt tegen het einde van de zomer haar tweede kindje, haar eerste met haar (ook nog eens!) kersverse verloofde Dimitri Rassam.

Charlotte met halfzusje Alexandra en verloofde Dimitri

 

#princessalexandra #dimitrirassam #charlottecasiraghi #baldelarose #monacoroseball 2018

Een bericht gedeeld door Charlotte Casiraghi (@charlottecasiraghi_) op

Halfzusje Alexandra (de dochter van Caroline en prins Ernst August van Hannover) is nog maar achttien en doet nog niet mee aan alle babygeweld, maar ook zij lijkt vastberaden niet achter te blijven. Zij gaat de zomer in aan de arm van haar eigen miljonairsvriend Ben, met wie ze sinds anderhalf jaar helemaal happy is.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in