Een echte ‘Marie-Chantal’ is een royal musthave

Haar kinderbruidsmode schitterden afgelopen weekend op de bruiloft van de Hannovers. Als kroonprinses van Griekenland hoeft ze niet te werken, maar Marie-Chantal (48) bouwde de laatste jaren toch een succesvolle modebusiness op.

Iedereen zag er prachtig uit op de bruiloft van prins Ernst August Jr. en zijn Ekaterina. Maar specifiek bruidskindjes India en Sacha Casiraghi (de kleinkinderen van Caroline van Monaco) vielen in de smaak. Zij droegen dan ook koninklijk waar: een jurkje en pakje dat speciaal voor de gelegenheid ontworpen werd door kroonprinses Marie-Chantal van Griekenland.

More content below the advertising

Vol trots keek zij (als een van de geschatte 700 gasten voor het kerkelijk huwelijk) toe hoe de kinderen van Ernst August’s stiefbroer Andrea de show stalen in haar designs.

Bekijk ook: Foto’s: omstreden adelhuwelijk

Het was de tweede keer dat we haar ontwerpen (die ze helaas niet verkoopt onder haar eigen label Marie-Chantal, maar speciaal voor de gelegenheid maakte) in een societyhuwelijk terugzien: ook de kleintjes op de bruiloft van Nicky Hilton droegen Marie-Chantal.

 

Flower girls finding flowers #mrsrothschild

Een bericht gedeeld door Jaime Johnson (@jaime__johnson) op

 

Flower-girls and pageboys @mariechantalchildren ? #flowergirldresses

Een bericht gedeeld door Marie-Chantal Of Greece (@mariechantal22) op

 

 

 

Koningin Máxima was voor de Verenigde Naties in Jordanië. Qua outfits was het weer prachtig, verschillende trends kwamen voorbij. 

Vooral de flared pants is bij ons favoriet. Welke look vinden jullie goed gekozen?

More content below the advertising

1. Wijde pijp

Wij vinden de bruine look van Natan een heel mooie. De koningin combineerde, toen ze onder meer twee vrouwelijke ondernemers in Al Hana Boutique bezocht, een prachtige flared pants (trend op dit moment) met bijpassende mantel.

2. Prachtige avondjurk

Máxima pakt vaak flink uit als het om een avondjurk gaat. Zo ook op de tweede dag van haar bezoek. Ze koos voor een ingekorte avondjurk van Giambattista Valli. De jurk was nog te koop, maar nu uitverkocht. De rest van de collectie vind je hier.

3. De coltrui

De koningin hield haar nek gesloten met een chique coltrui van Max Mara. De trui met col staat niet iedereen, maar eerlijk is eerlijk Maxima komt ermee weg.

 

 

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De duchess verschijnt de laatste weken in de prachtigste mode: bij de BAFTA's schitterde ze in Giambattista Valli, deze week koos ze voor een design van Gucci.

Zoals we eerder deze maand al vaststelden zijn roze- en paarstinten helemaal de trend onder de royals dit voorjaar. En ja, daar wil Kate natuurlijk óók graag aan meedoen. En dat deed ze in overtreffende trap.

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate looks GORGEOUS in @Gucci for the 100 Women in Finance Dinner tonight in London. 😍

Een bericht gedeeld door instylemagazine (@instylemagazine) op

Voor een gala-avond in Londen trok ze een Gucci met allerlei rozetinten uit haar royal garderobekast. Ze maakte de look af met een frambooskleurige clutch van Prada, en zilveren glitterschoenen van Oscar de la Renta. En deed ons verlangen naar de lente. Well done, Kate!

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in