Haar kinderbruidsmode schitterden afgelopen weekend op de bruiloft van de Hannovers. Als kroonprinses van Griekenland hoeft ze niet te werken, maar Marie-Chantal (48) bouwde de laatste jaren toch een succesvolle modebusiness op.

Iedereen zag er prachtig uit op de bruiloft van prins Ernst August Jr. en zijn Ekaterina. Maar specifiek bruidskindjes India en Sacha Casiraghi (de kleinkinderen van Caroline van Monaco) vielen in de smaak. Zij droegen dan ook koninklijk waar: een jurkje en pakje dat speciaal voor de gelegenheid ontworpen werd door kroonprinses Marie-Chantal van Griekenland.

Vol trots keek zij (als een van de geschatte 700 gasten voor het kerkelijk huwelijk) toe hoe de kinderen van Ernst August’s stiefbroer Andrea de show stalen in haar designs.

Article continues after the ad

Bekijk ook: Foto’s: omstreden adelhuwelijk

Het was de tweede keer dat we haar ontwerpen (die ze helaas niet verkoopt onder haar eigen label Marie-Chantal, maar speciaal voor de gelegenheid maakte) in een societyhuwelijk terugzien: ook de kleintjes op de bruiloft van Nicky Hilton droegen Marie-Chantal.

 

Flower girls finding flowers #mrsrothschild

Een bericht gedeeld door Jaime Johnson (@jaime__johnson) op

 

Flower-girls and pageboys @mariechantalchildren ? #flowergirldresses

Een bericht gedeeld door Marie-Chantal Of Greece (@mariechantal22) op