Wie is de ultieme modeprinses? Nouveau zette de tien meest originele moderoyals van door de jaren heen op een rij, op zoek naar de absolute nummer één. Vandaag: een sociale vlinder.

We zoeken de meest stijlvolle modeprinses ter wereld. Vandaag beginnen we met onze nummer tien, de Griekse societyprinses Olympia (20).

 

🖤❤️#dolceandgabbana 🖤❤️

Een bericht gedeeld door Olympia of Greece (@olympiagreece) op

Papa is de kroonprins van Griekenland, mama een voormalig socialite. Prins Charles is haar peetvader, en ze heeft nauwe familiebanden met de Getty’s, bloedje rijke Amerikaanse oliemagnaten. Ooit werd ze gelinkt aan prins Harry, maar die romance heeft ze altijd ontkend.

Lees ook: 7x het leukste van Mette-Marit

 

Thank you so much @stefanogabbana & #domenicodolce for having me in the @dolcegabbana show 🖤🖤 #DGfamily #DGfw18

Een bericht gedeeld door Olympia of Greece (@olympiagreece) op

 

Olympia werd geboren in New York, groeide op in Londen en heeft een neusje voor alles wat cool is. Op haar zeventiende liep ze stage op de coutureafdeling van Dior. Ze werd vorig jaar een van de gezichten van Michael Kors, en wandelde op de catwalk voor Dolce and Gabbana. En ze stond al model voor bladen zoals Teen Vogue, Tatler en W.

 

💗 @michaelkors

Een bericht gedeeld door Olympia of Greece (@olympiagreece) op

Zelf wil ze liever achter de camera staan: momenteel woont ze weer in New York, waar ze fotografie studeert aan de beroemde Parsons School of Design. Daar is ze als een modevis in het water. Van Olympia hebben we zeker het laatste nog niet gehoord.

 

✨@ralphlauren #RLIconicstyle #RLPartner ✨ 📸 @andrewdaystudio

Een bericht gedeeld door Olympia of Greece (@olympiagreece) op

 

@vanityfairitalia 📸 @alangelati

Een bericht gedeeld door Olympia of Greece (@olympiagreece) op  

De top tien tot zover:
10: Olympia

Koning Filip en koningin Mathilde van België waren deze week op staatsbezoek in Canada. En Mathilde nam een koffer vol prachtige looks mee.

Van casual voor in de sneeuw tot helemaal tot in de puntjes verzorgd voor een galadiner: wie op staatsbezoek gaat, moet veelzijdig zijn. En daar is koningin Mathilde de laatste dagen geweldig in geslaagd. Haar mooiste outfits op een rij.


Beeld: Hollandse Hoogte

Prins William en zijn vrouw Catherine deelden traditiegetrouw klavertjes uit op St. Patrick's Day, waar Catherine, geheel in thema, in het groen verscheen. Wat opviel? Behalve dat ze stralend zwanger is, is William heel zorgzaam en kijkt zij naar haar prins alsof het hun eerste date is. Wat een leuk stel!

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben zaterdag St. Patrick's Day gevierd bij de Irish Guards in Londen. Het paar woonde op de thuisbasis van het eerste bataljon van de Ierse Garde in Hounslow de ceremoniële parade bij.

Er werden traditiegetrouw klavertjes uitgedeeld, waarbij Catherine een klavertje gaf aan de Ierse wolfshond Dornhnall, de mascotte van het regiment. Prins William is kolonel van de Irish Guards.

Catherine verscheen hoogzwanger en stond iedereen even vriendelijk te woord:

Wat verder opviel? William was heel zorgzaam naar zijn zwangere vrouw:

En Kate keek naar haar man alsof het hun eerste date was:

Beeld: ANP