Nummer 8 – De front row-zitter

Wie is de ultieme modeprinses? Nouveau zet de tien meest originele moderoyals van door de jaren heen op een rij, op zoek naar de absolute nummer één. Vandaag: een graag geziene gast bij modeshows.

We zijn op zoek naar de ultieme modeprinses. Vandaag zoomen we in op onze nummer acht, de Duitse schone Elisabeth Von Thurn und Taxis (35).

Prinsessen die daadwerkelijk aan de slag gaan in de modewereld hebben we niet veel, maar dat is precies wat Elisabeth TNT (zoals ze haar beroemde en lange achternaam zelf graag afkort) doet. Ze werkt als modejournaliste voor de Britse Vogue en woont in Londen.

 

Seriously dude, where is my car? #lastnight #philipguston #hauserwirth #party

Een bericht gedeeld door Elisabeth von Thurn und Taxis (@elisabethtnt) op

Elisabeth werd geboren in weelde in een van de rijkste (en voormalig prinselijke) families van Duitsland, en richtte haar pijlen al snel op de modieuze kant van een bestaan met geld. Zo schreef ze voor allerlei modebladen over haar jeugd als ‘prinses’ en haar goede familievrienden, onder wie Michael Jackson (op wiens Neverland Ranch ze regelmatig verbleef).

Tegenwoordig is ze een graag geziene gast op de frontrows van New York, Parijs en Milaan, en loopt ze veel modefeestjes af voor Vogue. Wie heeft dan nog een echte prinsessentitel nodig?

 

Spot me if you can #cruise2017 #prada ? @princessgloriasportrait

Een bericht gedeeld door Elisabeth von Thurn und Taxis (@elisabethtnt) op

 

crushing hard on these little beauties ?????? @fabriziovitiworld #couture #couture17

Een bericht gedeeld door Elisabeth von Thurn und Taxis (@elisabethtnt) op

De top tien tot zover:
10: Maria-Olympia van Griekenland
9: Madeleine van Zweden
8: Elisabeth Von Thurn und Taxis

Ons koningspaar is vandaag op streekbezoek in Zeeland, en geniet daar zichtbaar van het zonnetje.

Máxima droeg een fonkelnieuwe rok van Claes Iversen die haar outfit naast rood-wit-blauw ook een beetje roze en geel meegaf. wat Máxima betreft mag het zo te zien een kleurig najaar worden!

De Oranjes maakten het meeste van het stralende nazomerweer (mag het nog nazomer heten eigenlijk?) tijdens hun drukke dag in Schouwen-Duiveland. Ze bezochten achtereenvolgens Renesse, Kerkwerve, Bruinisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland en Tholen.

Later vanmiddag moeten ze met gierende banden weer terug naar Den Haag - vanavond wacht ze een ontmoeting met voormalig secretaris-generaal van de VN Ban Ki-Moon en zijn echtgenote Ban Soon-taek.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Hij is nog klein, maar hij is er echt: Meghans babybump. Harry en Meghan begonnen gisteren (maandag) aan hun Australische tour, en gunden ons gelijk een kijkje op hun babygeluk.

Daar is-ie hoor: de bump!

De twee waren in Sydney, waar ze onder andere het beroemde Opera House aandeden. En naar een zoo gingen voor de verplichte maar oh zo leuke koala-ontmoeting die royals Down Under nou eenmaal altijd even aftikken.

Het was wel duidelijk dat niet alleen de omstanders baby Sussex on the brain hadden, maar ook papa en mama zelf: een beetje onwennig maar groot grijnzend namen ze de eerste babycadeautjes in ontvangst: een knuffelkangoeroe mét kleintje, en een minipaar Uggs.

Niet geheel onverwacht koos de duchess op haar eerste dag in Australië voor Australisch design. Haar jurk is van Karen Gee.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in