Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Modeprinses: Charlotte Casiraghi

Wie is de ultieme modeprinses? Nouveau zette de tien meest originele moderoyals van door de jaren heen op een rij, op zoek naar de absolute nummer één. Vandaag: een prinses met goede genen. In onze zoektocht naar de ultieme modeprinses zijn we alweer op nummer vier aangekomen: prinses Charlotte v...

Modeprinses: Charlotte Casiraghi

Wie is de ultieme modeprinses? Nouveau zette de tien meest originele moderoyals van door de jaren heen op een rij, op zoek naar de absolute nummer één. Vandaag: een prinses met goede genen.

In onze zoektocht naar de ultieme modeprinses zijn we alweer op nummer vier aangekomen: prinses Charlotte van Monaco (31).

Als kleindochter van Grace Kelly en dochter van prinses Caroline kon het haast niet uitblijven of Charlotte Casiraghi werd een schoonheid. Zo geschiedde, maar net als meer vrouwen in haar familie kreeg haar leven ook een vervloekt randje toen in haar jonge jeugd haar vader Stefano overleed bij een bootongeluk.

Zelf bleek Charlotte ook niet helemaal een geluksvogel (in de liefde dan – ze heeft wel een zoontje overgehouden aan haar laatste relatie), maar modisch gezien zat het haar meer mee. Ze is een van de vaste gezichten van Gucci, is een van de muzes van Karl Lagerfeld en staat geregeld op best dressed-lijstjes. Wij begrijpen dat helemaal.

De top tien tot zover:

10: Maria-Olympia van Griekenland

9: Madeleine van Zweden

8: Elisabeth Von Thurn und Taxis

7: Michael of Kent

6: Ira von Fürstenberg

5: Deena Aljuhani Abdulaziz 

4: Charlotte Casiraghi