Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

(Mode)feestje in Brussel: Melania Trump en Brigitte Macron ontmoeten favoriete designer van Máxima

De mannen van Brigitte Macron en Melania Trump hebben het in Brussel druk met de NAVO-top. Ondertussen vermaken de first lady's (en zeer modebewuste vrouwen) zich met mode en chocolade. De twee hadden een bomvol programma. Belgische pralines In Waterloo mochten de twee voor even de snoepkont uith...

(Mode)feestje in Brussel: Melania Trump en Brigitte Macron ontmoeten favoriete designer van Máxima

De mannen van Brigitte Macron en Melania Trump hebben het in Brussel druk met de NAVO-top. Ondertussen vermaken de first lady's (en zeer modebewuste vrouwen) zich met mode en chocolade.

De twee hadden een bomvol programma.

Belgische pralines

In Waterloo mochten de twee voor even de snoepkont uithangen en echte Belgische pralines proeven. De medewerkers van Melania vertelden de patissier dat zij en haar man in elk geval een bestelling gaan plaatsen om chocolade mee te nemen naar Amerika. Ook Macron zal vast en zeker een doosje meenemen.

Modefeestje met Natan

Daarna hadden Melania en Brigitte een bijzondere ontmoeting met de designer van het favoriete modehuis van koningin Máxima: Natan. Daar bekeken ze verschillende creaties. En ja, als je dan toch bezig bent kun je net zo goed even langsgaan bij de hoedenmaakster waar onze koningin graag iets van draagt: Fabienne Delvigne.