De mannen van Brigitte Macron en Melania Trump hebben het in Brussel druk met de NAVO-top. Ondertussen vermaken de first lady's (en zeer modebewuste vrouwen) zich met mode en chocolade.

De twee hadden een bomvol programma.

Belgische pralines

In Waterloo mochten de twee voor even de snoepkont uithangen en echte Belgische pralines proeven. De medewerkers van Melania vertelden de patissier dat zij en haar man in elk geval een bestelling gaan plaatsen om chocolade mee te nemen naar Amerika. Ook Macron zal vast en zeker een doosje meenemen.

Modefeestje met Natan

Daarna hadden Melania en Brigitte een bijzondere ontmoeting met de designer van het favoriete modehuis van koningin Máxima: Natan. Daar bekeken ze verschillende creaties. En ja, als je dan toch bezig bent kun je net zo goed even langsgaan bij de hoedenmaakster waar onze koningin graag iets van draagt: Fabienne Delvigne.

 

Edoaurd Vermeulen had the pleasure meeting the @flotus today. #melaniatrump #natan #natancouture

Een bericht gedeeld door Maison Natan (@natancouture) op

 

 

Lovely meeting #brigittemacron, the First Lady of France ?? #natancouture #natan

Een bericht gedeeld door Maison Natan (@natancouture) op

 

Bron: Instagram/Standaard  Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Haar royal wedding was een waar sprookje, maar naar het schijnt ging er een teleurstelling aan vooraf: Meghan Markle mocht de tiara van haar dromen niet dragen op haar grote dag.

De duchess zou haar oog vooraf hebben laten vallen op een tiara met smaragden. Maar volgens de Britse krant The Sun ging de queen daar voor liggen. "Prins Harry was woest toen ze hoorden dat ze die niet mocht dragen", deelt een paleisbron. "Er volgde een verhitte discussie."

Op zich had koningin Elizabeth zo haar redenen, delen insiders. De herkomst van de tiara was niet helemaal zeker, melden zij. "Er bestond enige zorg of de tiara oorspronkelijk uit Rusland was gekomen."

Een beetje een vreemd verhaal, maar het draaide er op uit dat Meghan haar B-keuze droeg tijdens haar droombruiloft. Ze had het al helemaal losgelaten. Maar drie keer raden welke tiara Elizabeths kleindochter Eugenie in oktober droeg op háár wedding... juist. Kennelijk was in de tussentijd de herkomst van het sieraad goed vastgelegd.

Het paleis geeft geen commentaar op het hele verhaal, en de bruiden waren allebei prachtig. Maar zuur moet het wel zijn geweest, voor Meghan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Vanochtend stond ze nog in Madurodam, maar Máxima haalt het meeste uit haar eerste werkdag sinds haar 'ziekmelding'. Vanmiddag schoof ze aan bij een lunch om de president van Oostenrijk te verwelkomen in Nederland.

Op Paleis Noordeinde was het, hup, omkleden geblazen voor de koningin, die haar prachtige outfit met klokmouwen verruilde door een nieuw design van Natan. 

Allebei mooi, maar dit was natuurlijk wel iets geschikter om in te proosten.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in