Leuk joh, zomer in New Jersey!

Even vroegen Amerikanen zich af of first lady Melania Trump überhaupt mee was gevlogen naar New Jersey voor de familievakantie van de president. Nu is ze eindelijk op foto’s gespot. En dat ziet er ongezellig uit.

Melania verscheen voor het eerst sinds de Trump-tocht naar zijn golfresort in Bedminster, New Jersey voor de camera’s tijdens een persconferentie van haar man. Waar maar weer eens bleek dat het zelfs op vakantie niet echt leuk is, zo’n echtgenoot.


Naar verluidt kan ook de locatie Melania niet echt bekoren. Droomde zij van een reisje naar een zonnig oord, nou zit ze weer bij een golfclub. In het Witte Huis achterblijven was ook al geen optie: daar wordt deze weken de airconditioning vervangen (geen sinecure op een plek zo moerassig als Washington), waardoor het voltallige personeel tijdelijk elders zit.

 

Dodge your usual lunch routine for a seat at the @TrumpGolfBedminster rooftop veranda with a panorama view of the Somerset Hills

Een bericht gedeeld door Trump Golf ⛳️ (@trumpgolf) op

Dus zat er niets anders op dan tóch mee te reizen naar Trump Golf Bedminster. Ze kan er maar beter aan wennen. Donald is zó dol op zijn club (waar een lidmaatschap eenmalig 350.000 dollar, plus een jaarprijs van 19.000 dollar kost) dat hij heeft aangegeven hier na zijn dood begraven te worden. Het mausoleum staat al.

Is het al september?

 

 

Queen Elizabeth weet wel wat ze cadeau geeft: ze schonk prins Harry en zijn Meghan het prachtige York Cottage voor hun huwelijk.

De cottage staat op de gronden van haar landgoed Sandringham in Norfolk, waar de koningin zelf ook graag veel tijd doorbrengt. Zo’n geschenk is koninklijke traditie: Will en Kate kregen ook een buitenverblijf na hun jawoord.

Het idee is dat de newlyweds een plekje hebben waar ze naartoe kunnen gaan om te genieten van hun rust, zonder nieuwsgierige toeristen (die ze bij Kensington Palace natuurlijk volop hebben) en fotografen.

Ook als er straks eventueel babynieuws aankomt, kan zo’n huis goed van pas komen. Will en Kate kozen er bijvoorbeeld voor om hun kinderen de eerste jaren van hun leven te laten opgroeien op het platteland.

Zij keerden pas afgelopen september definitief terug naar Londen, omdat prins George daar naar de basisschool gaat.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Op de laatste avond van het Staatsbezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Máxima aan Luxemburg werden de warme banden tussen beide landen nog eens aangehaald. Máxima droeg voor de gelegenheid haar rode Valentino kaftan die prachtig wervelde in de wind.

Máxima droeg haar haar los, wat de lengte en vorm van de jurk accentueert.

Zo te zien ontlokte de outfit ook aan Willem Alexander een warme blik.

En Groothertog Henri begroet haar zelfs met een handkus, iets dat onze koningin wel kan waarderen.

Na aankomst trakteerde het koningspaar hun gasten op een concert van de Nederlandse violiste Simone Lamsma.

Vanmiddag komt het Staatsbezoek ten einde.

Beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in