Leuk joh, zomer in New Jersey!

Even vroegen Amerikanen zich af of first lady Melania Trump überhaupt mee was gevlogen naar New Jersey voor de familievakantie van de president. Nu is ze eindelijk op foto’s gespot. En dat ziet er ongezellig uit.

Melania verscheen voor het eerst sinds de Trump-tocht naar zijn golfresort in Bedminster, New Jersey voor de camera’s tijdens een persconferentie van haar man. Waar maar weer eens bleek dat het zelfs op vakantie niet echt leuk is, zo’n echtgenoot.

Naar verluidt kan ook de locatie Melania niet echt bekoren. Droomde zij van een reisje naar een zonnig oord, nou zit ze weer bij een golfclub. In het Witte Huis achterblijven was ook al geen optie: daar wordt deze weken de airconditioning vervangen (geen sinecure op een plek zo moerassig als Washington), waardoor het voltallige personeel tijdelijk elders zit.

 

Dodge your usual lunch routine for a seat at the @TrumpGolfBedminster rooftop veranda with a panorama view of the Somerset Hills

Een bericht gedeeld door Trump Golf ⛳️ (@trumpgolf) op

Dus zat er niets anders op dan tóch mee te reizen naar Trump Golf Bedminster. Ze kan er maar beter aan wennen. Donald is zó dol op zijn club (waar een lidmaatschap eenmalig 350.000 dollar, plus een jaarprijs van 19.000 dollar kost) dat hij heeft aangegeven hier na zijn dood begraven te worden. Het mausoleum staat al.

Is het al september?

 

 

Regenen deed het al heel lang niet meer in Dubbo, Australië. Dus was de verrassing groot dat er, uitgerekend toen Harry en Meghan op bezoek waren, een wolkbreuk plaatsvond. De royals pasten zich gezellig aan aan de barre omstandigheden.

Dat de liefde er tussen de duke en duchess nog altijd van af spat was wel duidelijk, maar samen schuilend onder een parapluutje vormden ze toch wel een heel verliefd paartje. Wat een gezellige foto's.

Het lijkt wel een romantische film zo...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The romance 💕

Een bericht gedeeld door HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhduchessofsussex) op

Ook met de liefde voor hun aankomende baby zit het zichtbaar goed. Zie die twee even in katzwijm vallen om een lekker paar babybeentjes.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend (woensdag) bij de jubileumviering van het Verbond van Verzekeraars. En trok daarvoor een spetterende (en welbekende) Natan-look uit de kast.

Máxima is erevoorzitter van het platform Wijzer in geldzaken, waarvan het Verbond van Verzekeraars weer een partner is. Reden genoeg dus voor onze koningin om de paar kilometers naar Den Haag te maken om de leden te feliciteren met de opening van hun nieuwe kantoor.

Ze droeg voor de gelegenheid een geruite rok met een prachtige rode blouse van modehuis Natan. Een outfit die we vorig jaar ook al twee keer voorbij zagen komen. Zoals we gisteren al concludeerden: de koningin heeft zin in een kleurig najaar. Al is deze look wel even héél wat herfstiger dan die in Zeeland.

Het is een enorm drukke week voor onze koningin: maandag- en dinsdagavond kreeg ze op Paleis Noordeinde hoogwaardigheidsbekleders over de vloer, dinsdag ging ze met de koning op streekbezoek in Zeeland, en vandaag staat naast het Verbond van Verzekeraars ook een speech tijdens het One Young World-congres op het programma.

Daarna heeft ze een paar broodnodige dagen vrij, al zullen die ongetwijfeld gevuld zijn met het doorpassen van outfits voor haar aankomende grote staatsbezoek: volgende week gaat ons koningspaar naar Groot-Brittannië voor ontmoetingen met onder andere koningin Elizabeth (ze logeren op Buckingham Palace), prins Charles en Camilla.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in