Even vroegen Amerikanen zich af of first lady Melania Trump überhaupt mee was gevlogen naar New Jersey voor de familievakantie van de president. Nu is ze eindelijk op foto’s gespot. En dat ziet er ongezellig uit.

Melania verscheen voor het eerst sinds de Trump-tocht naar zijn golfresort in Bedminster, New Jersey voor de camera’s tijdens een persconferentie van haar man. Waar maar weer eens bleek dat het zelfs op vakantie niet echt leuk is, zo’n echtgenoot.


Naar verluidt kan ook de locatie Melania niet echt bekoren. Droomde zij van een reisje naar een zonnig oord, nou zit ze weer bij een golfclub. In het Witte Huis achterblijven was ook al geen optie: daar wordt deze weken de airconditioning vervangen (geen sinecure op een plek zo moerassig als Washington), waardoor het voltallige personeel tijdelijk elders zit.

Article continues after the ad
 

Dodge your usual lunch routine for a seat at the @TrumpGolfBedminster rooftop veranda with a panorama view of the Somerset Hills

Een bericht gedeeld door Trump Golf ⛳️ (@trumpgolf) op

Dus zat er niets anders op dan tóch mee te reizen naar Trump Golf Bedminster. Ze kan er maar beter aan wennen. Donald is zó dol op zijn club (waar een lidmaatschap eenmalig 350.000 dollar, plus een jaarprijs van 19.000 dollar kost) dat hij heeft aangegeven hier na zijn dood begraven te worden. Het mausoleum staat al.

Is het al september?