Hij zou zijn dochter weggeven, maar na een gezondheidscrisis en een paparazzirelletje heeft Thomas Markle besloten niet naar Londen te vliegen voor de royal wedding.

Het paleis heeft inmiddels een verklaring uitgedaan waarin wordt toegegeven dat pa Markle inderdaad niet aanwezig is zaterdag. En dat terwijl eerder al officieel aangekondigd was dat hij zijn dochter naar het altaar zou lopen.

“Dit is een diep persoonlijk moment voor Ms. Markle in de dagen voor haar bruiloft”, liet een woordvoerder weten. “Zij en de prins vragen om begrip en respect voor Mr. Markle in deze moeilijke situatie.”

Meghans vader zou vorige week een hartaanval hebben gehad, maar nog altijd naar de bruiloft hebben gewild. Toen een paar dagen geleden uitlekte dat hij afspraken had gemaakt met paparazzi om zichzelf in de voorbereidingen naar het huwelijk vast te laten leggen (volgens gefluister tegen een leuke betaling) was de maat vol voor papa Markle. Hij kan de stress niet meer aan, en blijft thuis in Mexico.

Heel sneu voor Meghan, die dus net als Harry maar één ouder bij haar grote dag heeft. De relatie tussen vader en dochter kwam al vaker negatief in het nieuws. Zo zou Thomas Markle de prins nog niet eens ontmoet hebben. Dat gaat nu dus ook niet meer gebeuren, voor hun jawoord.

Gelukkig is de band met Meghans moeder Doria heel anders. Zij is al sinds afgelopen weekend in Londen (waar ze Moederdag vierde met haar dochter), en slaapt de nacht voor de royal wedding samen met Meghan in een nabijgelegen hotel. Daarna rijden de twee samen naar Windsor Castle. Of Doria haar dochter nu ook gaat weggeven, zal zaterdag blijken.

 

De Zweedse royals liepen gisteravond (maandag) in Stockholm groots uit voor het Nobelgala. Een mooie gelegenheid om de hele familie op één plek te bewonderen.

Het Nobelgala is traditioneel een moment waarop we de Zweedse royal family op chique zien. En nóg leuker: op dezelfde dag als de festiviteiten in de Zweedse hoofdstad, wordt in het Noorse Oslo óók een Nobelbanket gehouden, waar we Haakon, Mette-Marit en co. (traditioneel iets minder op chique) kunnen bewonderen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

@Regran_ed from @royalty_fan_3 - 🌟💖👑 It's Nobel night! Bring out tiaras and gowns 👑💖🌟 • Post 1. • • Beautiful Swedish royal family didn't disappoint 💕 • King Carl XVI Gustaf, Queen Silvia, Crown Princess Victoria, Prince Daniel, Prince Carl Phillip and Princess Sofia attended. 🌟 • • • • • • • • • • #kingcarlgustaf #kingcarlgustafofsweden #queensilvia #queensilviaofsweden #crownprincessvictoria #crownprincessvictoriaofsweden #kronprinsessanvictoria #princedaniel #prinsdaniel #princedanielofsweden #princessestelle #princessestelleofsweden #princeoscar #princeoscarofsweden #princecarlphilip #princecarlphilipofsweden #princesssofia #princesssofiaofsweden #princealexander #princealexanderofsweden #princegabriel #princegabrielofsweden #royals #royalfamily #swedishroyals #Nobel #nobelprize - #regrann

Een bericht gedeeld door fan page of all royal families (@world_royal_family) op

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De Duchess of Sussex maakte gisteren een onaangekondigd uitstapje naar de British Fashion Council Fashion Awards 2018.

Ze reikte de Award voor Womensweardesigner of the year uit aan Clare Waight Keller van Givenchy, die haar trouwjurk ontwierp. Je ziet hier al een aardige 'babybump'!

Voor de gelegenheid had Meghan tijdens de uitreiking ook een jurk aan van Clare Waight Keller. Het is duidelijk dat de twee elkaar helemaal gevonden hebben op mode-gebied.

Meghan sprak over hoe fashion vrouwen in hun kracht kan zetten. Achter haar sieraden zit ook bijzonder verhaal. De armbanden werden gemaakt door de Turqoise Mountain Foundation, een stichting in Afganistan die zich sterk maakt om jongeren in conflictgebieden een vak te leren. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Meghan (@_duchess_of_sussex) op

Beeld: Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in


.