Hij zou zijn dochter weggeven, maar na een gezondheidscrisis en een paparazzirelletje heeft Thomas Markle besloten niet naar Londen te vliegen voor de royal wedding.

Het paleis heeft inmiddels een verklaring uitgedaan waarin wordt toegegeven dat pa Markle inderdaad niet aanwezig is zaterdag. En dat terwijl eerder al officieel aangekondigd was dat hij zijn dochter naar het altaar zou lopen.

“Dit is een diep persoonlijk moment voor Ms. Markle in de dagen voor haar bruiloft”, liet een woordvoerder weten. “Zij en de prins vragen om begrip en respect voor Mr. Markle in deze moeilijke situatie.”

Meghans vader zou vorige week een hartaanval hebben gehad, maar nog altijd naar de bruiloft hebben gewild. Toen een paar dagen geleden uitlekte dat hij afspraken had gemaakt met paparazzi om zichzelf in de voorbereidingen naar het huwelijk vast te laten leggen (volgens gefluister tegen een leuke betaling) was de maat vol voor papa Markle. Hij kan de stress niet meer aan, en blijft thuis in Mexico.

Heel sneu voor Meghan, die dus net als Harry maar één ouder bij haar grote dag heeft. De relatie tussen vader en dochter kwam al vaker negatief in het nieuws. Zo zou Thomas Markle de prins nog niet eens ontmoet hebben. Dat gaat nu dus ook niet meer gebeuren, voor hun jawoord.

Gelukkig is de band met Meghans moeder Doria heel anders. Zij is al sinds afgelopen weekend in Londen (waar ze Moederdag vierde met haar dochter), en slaapt de nacht voor de royal wedding samen met Meghan in een nabijgelegen hotel. Daarna rijden de twee samen naar Windsor Castle. Of Doria haar dochter nu ook gaat weggeven, zal zaterdag blijken.

 

Wat houden wij toch van Michelle Obama. Afgelopen zondag bezocht ze samen met dochters Sasha en Malia een concert van Beyoncé en Jay-Z in Parijs. En ja, daar is heel leuk beeld van.

Michelle (want ja, Sasha en Malia waren ineens verdwenen) zette de boel op stelten met haar coole dance moves.

Twee moeders

Lang alleen was ze niet, want niemand minder dan Tina Knowles, de moeder van Beyoncé, kwam even buurten. Ook zij begon lekker te swingen. Uiteraard verschenen in rap tempo de beelden van beide moeders op social media. Eerlijk is eerlijk, dat is genieten. Wat geweldig!

 

 

Bron: TMZ Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Wij vonden onze koning al lekker losjes tijdens de zomerfotosessie, maar kroonprins Frederik van Denemarken ging tijdens hun zomerse shoot voor de overtreffende trap van relaxed: hij kwam in korte broek opdagen.

Frederik, Mary en hun vier kinderen Christian (12), Isabella (11) en tweeling Vincent en Josephine (7) poseerden voor hun buitenverblijf Gråsten, en waren duidelijk al helemaal op vakantie. Het prachtige Deense weer hielp natuurlijk óók een handje. Het leverde prachtige zomerse plaatjes op. God sommerferie!

Hoofdbeeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in