De trouwjurk van Meghan zou heel binnenkort al te zien zijn in een tentoonstelling bij Windsor Castle. En die willen we zien natuurlijk.

Die prachtige Givenchy-jurk die in mei geschiedenis schreef... die wil je toch in het echt gezien hebben? Bij Windsor Castle gaan ze er vanuit: op de locatie van Harry en Meghans sprookjeshuwelijk zouden ze nu al bezig zijn met een speciale wedding-expositie, zo delen insiders met de Daily Express.

More content below the advertising

De jurk van Meghan zou nog voor het einde van het jaar te zien moeten zijn bij het kasteel, gelegen op ongeveer een uurtje buiten Londen. Eerst is het wachten nog op het huwelijk van prinses Eugenie (het nichtje van Harry en William), die in oktober ook in Windsor Castle trouwt. Wellicht dat haar jurk daarna direct het museum in kan.

Het gaat momenteel lekker op Windsor Castle: het kasteel trok in 2017 ruim 1,4 miljoen bezoekers aan, een record. Daar zullen Meghan en Harry veel mee te maken hebben gehad. Bij ons staat Windsor nu in elk geval op het verlanglijstje.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in 

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in