Ze zijn een jaar aan het daten, en ze is vandaag (vrijdag) jarig. Dus gaan er volop geruchten dat Meghan Markle (36) dit weekend op een aanzoek van haar Harry kan rekenen. Ze is er stijltechnisch in elk geval klaar voor.

Zit er dit weekend een ring tussen haar cadeautjes? De 36e verjaardag van Meghan Markle wordt al lange tijd gezien als hét moment voor Harry om op een knie te gaan. Ook Meghan lijkt helemaal klaar voor de volgende stap. Bekijk hieronder hoe de actrice haar look alvast opschoonde voor een royal-bestaan.

2005 - lekker gratis shoppen, de leuke (maar niet zo chique) kant van een acteercarrière

2006 - met toen-nog-niet-echtgenoot, producent Trevor

2007 - jong, fris en actreutelig

2010 - gratis shoppen is nog steeds interessant

2013 - op sportief tijdens een televisie-evenementje

2014 - de eerste tekenen van liefdadigheid: op het gala van Elton Johns Aids Foundation

2015 - een lekker diep decollete moet kunnen

2016 - vers uit de kast als nieuwe liefde van Harry, direct op z'n koninklijks

2016 - naar haar allereerste Wimbledon, in de royal box

Maart 2017 - aan Harry's arm naar een societyhuwelijk

De opnames van The Crown seizoen 3 zijn in volle gang. Hoofdrolspeelsters Olivia Colman (koningin Elizabeth) en Helena Bonham Carter (prinses Margaret) werden samen gespot tijdens een filmdag bij Winchester Cathedral.

Volgens insiders kwamen de actrices daar bijeen om scènes op te nemen voor de begrafenis van Winston Churchill.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEWS! #HelenaBonhamCarter and Olivia Coleman filming #TheCrown . Thanks to vk.com\hbc_group

Een bericht gedeeld door Helena Bonham Carter (@bonham.carter) op

Het is voor het eerst dat we de nieuwe cast van The Crown in actie zien. Wel werden eerder al de eerste officiële foto's van de nieuwe Elizabeth, Margaret, Philip en Anthony vrijgegeven. 

Seizoen drie van The Crown begint met een helemaal verse cast omdat er een tijdssprong gemaakt wordt. Toch heeft de oude cast de serie ook nog niet losgelaten. Voormalig hoofdrolspeelster Claire Foy won maandag nog een Emmy Award voor haar vertolking van Elizabeth.

Wanneer we de nieuwe Elizabeth in actie zien, is helaas nog niet bekend. De eerste twee seizoenen van The Crown kwamen in de maand november op Netflix, maar de verwachting is dat de serie pas ergens in 2019 weer terugkeert. In de tussentijd houden we je hier natuurlijk op de hoogte van al het nieuws rondom onze favoriete serie.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Die prachtige Italiaanse japon willen we natuurlijk óók op Paleis Noordeinde zien. Máxima, Willem-Alexander, prins Constantijn en prinses Laurentien verschenen zojuist op het balkon voor de traditionele balkonscène.

Maar zelden was het op de derde dinsdag van september zúlk ontzettend mooi weer als vandaag. En dat maakte de plaatjes van de Oranjes op het balkon van het werkpaleis des te mooier.

Natuurlijk hielp Máxima ook flink, in die prachtige Luisa Beccaria. Laurentien droeg vandaag een jurk van Hardies Couture.

We kunnen er hier geen genoeg van krijgen, maar gelukkig hoeven we ook niet erg lang zonder Máxima: donderdag verschijnt ze alweer bij een evenement voor Meer Muziek in de Klas. Toch zal het even duren voor we onze koningin weer op chique zien. Op 10 oktober gaan de Oranjes op werkbezoek in Duitsland, en staan er twee diners op de agenda.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in