Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghans must-see bruidsmeisje

Of de geruchten kloppen zal pas in mei blijken, maar volgens gefluister wordt Lady Margarita Armstrong-Jones – de kleindochter van prinses Margaret – een van de bruidsmeisjes van Meghan. Margarita (15) is de dochter van David Armstrong-Jones en zijn vrouw Serena, en het enige kleinkind van prinse...

Meghans must-see bruidsmeisje

Of de geruchten kloppen zal pas in mei blijken, maar volgens gefluister wordt Lady Margarita Armstrong-Jones – de kleindochter van prinses Margaret – een van de bruidsmeisjes van Meghan.

Margarita (15) is de dochter van David Armstrong-Jones en zijn vrouw Serena, en het enige kleinkind van prinses Margaret. Die laatste heeft ze nooit ontmoet: Margaret overleed een paar maanden voordat Margarita geboren werd. Ze werd naar haar oma vernoemd.

Als twintigste troonopvolger leeft Margarita over het algemeen een leven buiten de spotlights, maar ze was een paar weken geleden wel bij de kerstviering van de Windsors. En zou later dit jaar een mooi momentje krijgen om te stralen.

Margarita was in 2011 (toen ze 9 was, helemaal rechts op de foto) ook al bruidsmeisje bij de royal wedding van Will en Kate. Dat zou ze nu dus over mogen doen bij de bruiloft van Meghan en Harry. Wij kijken er naar uit.