Meghan's moeder, Doria Ragland, volgt haar dochter hoogstwaarschijnlijk naar Groot-Brittannië. Ze zou op korte termijn naar Londen willen verhuizen. Ingewijden vertelden dat aan The Sunday Express.

"Ze maakt zich op voor een verhuizing naar Londen", weet de bron, die wordt omschreven als een vriend van Doria. "Ik denk dat ze zo snel mogelijk vertrekt. Ze wil graag dichter bij haar dochter wonen."

More content below the advertising

Doria was als enige familielid van Meghan op de trouwerij in Engeland. Prins Charles en Camilla ontfermden zich toen over haar. 

Tijdens dat korte verblijf in het Verenigd Koninkrijk zou de Britse koninklijke familie "diepe indruk" hebben gemaakt op de Amerikaanse.

"Bovendien is ze gevallen voor Engeland", verklapt de ingewijde. "Toen ze terugkwam vertelde ze dat het een plek is waar ze ook gelukkig zou kunnen zijn."

Moeder wil dichterbij Meghan zijn

Meghan, die voor prins Harry naar Londen verhuisde, heeft een nauwe band met haar moeder. "Al voor de bruiloft vertelde Doria hoezeer ze haar Megs mist."

 

Een bericht gedeeld door MSN (@msn) op

Volgens de bron heeft Doria er dan ook "alles" voor over om dichter bij haar dochter te wonen. "Zeker als Meghan straks zelf een gezin heeft. Doria wordt een geweldige oma.

We zijn benieuwd wanneer Doria de grote oversteek maakt.

Bron en beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in