Meghan's moeder, Doria Ragland, volgt haar dochter hoogstwaarschijnlijk naar Groot-Brittannië. Ze zou op korte termijn naar Londen willen verhuizen. Ingewijden vertelden dat aan The Sunday Express.

"Ze maakt zich op voor een verhuizing naar Londen", weet de bron, die wordt omschreven als een vriend van Doria. "Ik denk dat ze zo snel mogelijk vertrekt. Ze wil graag dichter bij haar dochter wonen."

Doria was als enige familielid van Meghan op de trouwerij in Engeland. Prins Charles en Camilla ontfermden zich toen over haar. 

Tijdens dat korte verblijf in het Verenigd Koninkrijk zou de Britse koninklijke familie "diepe indruk" hebben gemaakt op de Amerikaanse.

Article continues after the ad

"Bovendien is ze gevallen voor Engeland", verklapt de ingewijde. "Toen ze terugkwam vertelde ze dat het een plek is waar ze ook gelukkig zou kunnen zijn."

Moeder wil dichterbij Meghan zijn

Meghan, die voor prins Harry naar Londen verhuisde, heeft een nauwe band met haar moeder. "Al voor de bruiloft vertelde Doria hoezeer ze haar Megs mist."

 

Een bericht gedeeld door MSN (@msn) op

Volgens de bron heeft Doria er dan ook "alles" voor over om dichter bij haar dochter te wonen. "Zeker als Meghan straks zelf een gezin heeft. Doria wordt een geweldige oma.

We zijn benieuwd wanneer Doria de grote oversteek maakt.

Bron en beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in