Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan's kookboek is nu al een succes

Vanmiddag werd het boek waar de Duchess of Sussex haar medewerking aan verleende officieel gepresenteerd, maar al vóórdat het verkrijgbaar was, stond het hoog in de bestsellerslijst van Amazon volgens Daily Mail. Meghan stond aan de basis van het boek en schreef het voorwoord voor 'Together. Our ...

Meghan's kookboek is nu al een succes

Vanmiddag werd het boek waar de Duchess of Sussex haar medewerking aan verleende officieel gepresenteerd, maar al vóórdat het verkrijgbaar was, stond het hoog in de bestsellerslijst van Amazon volgens Daily Mail.

Meghan stond aan de basis van het boek en schreef het voorwoord voor 'Together. Our Community Kitchen'. De opbrengst is bestemd voor de Hubb Community Kitchen in Londen, een moslim-cultureel centrum waar oorspronkelijk slachtoffers van de grote brand in de Grenfell Tower konden koken.

De gemeenschappelijke keuken werd al enkele keren door de hertogin bezocht.

In de keuken ontstond veel saamhorigheid doordat vrouwen van verschillende achtergronden hun ervaringen deelden en elkaar steunden. Bij een van haar bezoeken vroeg Meghan hoe vaak de keuken open was. Het antwoord 'twee dagen in de week' beviel haar niet.

"Waarom niet zeven dagen?” Daar was echter geen geld voor. "We kunnen een kookboek maken”, was daarop haar reactie. En zo geschiedde.