We zagen Meghan de laatste weken een aantal keer met gestijlde lokken, in plaats van haar beroemde messy bun of golvende krullen. Je reinste afleidingsmanoeuvre, vermoeden royalwatchers.

Het is niet zo gek dat er geruchten gaan over een zwangerschap voor Meghan: zij en Harry zijn er altijd open over geweest dat ze een gezin willen stichten. En de laatste tijd draagt ze steeds losser zittende kleding. Maar haar lokken zijn volgens bumpwatchers misschien wel het grootste bewijsstuk dat Meghan blij nieuws heeft.

More content below the advertising

De nieuwe stijle coupe waar ze de laatste paar keer in het openbaar mee is gespot, is volgens velen een manier om de aandacht af te leiden van haar middenrif. Waar dat idee vandaan komt is wel duidelijk: het is een trucje dat ook Kate Middleton graag inzette. Zou zij haar nieuwe schoonzus getipt hebben?

Eyes up here...

Een week voordat Kate - gedwongen vroegtijdig door haar ernstige misselijkheid - haar eerste zwangerschap aankondigde, liet ze een pony knippen. Vlak voordat ze haar tweede zwangerschap bekend maakte, werd ze met grijze uitgroei gespot. En ook vlak voor de aankondiging van hun derde kindje liet Kate zich een vers kapsel aanmeten. Hadden wij mooi iets anders om naar te kijken.

Niet iedereen valt voor de theorie die momenteel online druk de ronde doet. Us Weekly zegt een paleisbron te hebben gesproken die denkt dat Harry en Meghan dit jaar écht geen babynieuws zullen hebben. "Ze hebben nog een heel druk 2018 voor de boeg", aldus de bron. "Ze willen graag een gezin stichten, maar willen het eerste jaar van hun huwelijk echt graag wijden aan hun werk en goede doelen. Dat is nu hun focus."

Beeld: ANP/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Onze koningin heeft een koninklijke walk-in-closet waar we allemaal jaloers op zijn. Ze schijnt zo'n 800 outfits te hebben en daar komen elk jaar om en nabij 50 stuks bij. Veel outfits zien we vaker voorbijkomen. 

Je denkt dan dat het iets nieuws is, maar de koningin geeft dan net een andere twist aan de betreffende look.

More content below the advertising

Net iets korter

Zoals bijvoorbeeld de prachtige japon die Máxima afgelopen week droeg bij een bezoek aan Jordanië. Het gaat om een ingekorte versie van een japon van Giambattista Valli. 

Twee keer het blauwtje

Uiteraard was dat niet de enige keer, want ook de blauwe inauguratiejurk van Jan Taminiau uit 2013 wist ze op een slimme manier nog een keer te dragen. Een paar jaar later kwamen we deze japon namelijk weer bij een staatsbezoek aan Denemarken tegen, maar dan gedragen zonder de statige cape.

2013

2015

Iets aangepaste versie

De koningin heeft ons ook verrast tijdens het Bevrijdingsconcert in 2014. Daarin verscheen ze namelijk in een felgroene japon van haar schoonmoeder Beatrix. Alleen heeft ze deze wel wat laten aanpassen: zo zijn de accenten (zoals bij de hals en de mouwen) anders.

Bron: Modekoninginmaxima/Blauw Bloed Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De drie A's maken zich klaar voor hun wintersportvakantie in Lech. Wij blikken terug op hun eerste keer samen in Oostenrijk, in 2008.

Prinses Ariane (11) zoeft nu zo weg op de ski's, maar in 2008 was zij nog maar tien maanden oud - en daarmee de jongste Oranje op de kinderpiste van Lech. Een doorslaand succes was haar eerste sneeuwfotosessie niet (het prinsesje was verkouden en huilerig), maar wat pakten de foto's heerlijk uit!

More content below the advertising

Papa moest af en toe flink troosten

En ook zusje Alexia vond het niet altijd even lollig...

Maar de kroonprinses toonde zich een doorgewinterd voorbeeld.

In 2008 vierden de Oranjes in precies dezelfde samenstelling de voorjaarsvakantie als in 2019: met prins Constantijn en zijn gezin, en prinses Beatrix.

Maandag lees je op Nouveau.nl alles over de jaarlijkse fotosessie in Lech.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in