We zagen Meghan de laatste weken een aantal keer met gestijlde lokken, in plaats van haar beroemde messy bun of golvende krullen. Je reinste afleidingsmanoeuvre, vermoeden royalwatchers.

Het is niet zo gek dat er geruchten gaan over een zwangerschap voor Meghan: zij en Harry zijn er altijd open over geweest dat ze een gezin willen stichten. En de laatste tijd draagt ze steeds losser zittende kleding. Maar haar lokken zijn volgens bumpwatchers misschien wel het grootste bewijsstuk dat Meghan blij nieuws heeft.

De nieuwe stijle coupe waar ze de laatste paar keer in het openbaar mee is gespot, is volgens velen een manier om de aandacht af te leiden van haar middenrif. Waar dat idee vandaan komt is wel duidelijk: het is een trucje dat ook Kate Middleton graag inzette. Zou zij haar nieuwe schoonzus getipt hebben?

Eyes up here...

Een week voordat Kate - gedwongen vroegtijdig door haar ernstige misselijkheid - haar eerste zwangerschap aankondigde, liet ze een pony knippen. Vlak voordat ze haar tweede zwangerschap bekend maakte, werd ze met grijze uitgroei gespot. En ook vlak voor de aankondiging van hun derde kindje liet Kate zich een vers kapsel aanmeten. Hadden wij mooi iets anders om naar te kijken.

Niet iedereen valt voor de theorie die momenteel online druk de ronde doet. Us Weekly zegt een paleisbron te hebben gesproken die denkt dat Harry en Meghan dit jaar écht geen babynieuws zullen hebben. "Ze hebben nog een heel druk 2018 voor de boeg", aldus de bron. "Ze willen graag een gezin stichten, maar willen het eerste jaar van hun huwelijk echt graag wijden aan hun werk en goede doelen. Dat is nu hun focus."

Beeld: ANP/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Ze zijn er vroeg bij dit jaar, maar Prins Charles, Prins William en Prins Harry deelden gisteren alledrie hun kerstkaarten op social media. En daar zitten heel wat leuke plaatjes tussen!

De foto is afgelopen zomer gemaakt door Hugo Burnand. Hij was tijdens het huwelijk van prins William en Kate de officiële bruiloftsfotograaf dus hij weet wel hoe je een koninklijk paar goed op de foto zet.

"Ik wens u allen een heel gelukkige kerst en nieuwjaar", staat er op het kaartje dat in de kerstboom hangt. Op de foto naast de tekst zit de prins van Wales samen met Camilla op een bankje in de tuin van Clarence House.

William deelde een leuke foto van heel de familie als kerstwens.

En Prins Harry koos voor een nieuw vrijgegeven foto die genomen werd op zijn trouwdag met Meghan.

Beeld: Pinterest

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Onze koningin sjeeste de afgelopen weken weer van hot naar her met de koninklijke koffers. Inmiddels kennen we de kast van Máxima dus van binnenuit. Wat haar erg goed staat: pied-de-poule.

 

 

En daar zagen we de koningin ook vaak in verschijnen. Daarom hieronder een mooi lijstje. 

1. Van top tot teen

Toen de president van Singapore samen met haar man een bezoek bracht aan Nederland koos de koningin voor pied-de-poule. En wel van top tot teen. De stijlvolle outfit is van Natan.

2. Twinning

De koningin en de Belgische koningin Mathilde leken wel modezusjes in 2007. De twee droegen bij een bezoek aan het Gemeentemuseum in Den Haag allebei een outfit in dezelfde print. Mathilde droeg een jas van Edouard. Maxima koos voor Oscar de la Renta. 

3. Recyclen

Máxima gaat ook weleens op de recycle-tour. Toen ze een bezoek bracht aan Zwitserland zagen we een broekpak voorbij komen die we al eerder hadden gespot. En wel twaalf dagen voor haar bezoek aan het land. De koningin droeg het pak (Natan) eerder bij de opening van Musis in Arnhem.

4. Blauwtje

Tijdens het Koningsdagconcert (2015) in Dordrecht droeg koningin Máxima een kobaltblauwe japon met pied-de-poule print. Ontwerper van de jurk is de Amerikaan Michael Kors. 

5. Bekende print

Toen de koningin een toespraak hield voor een groep Haagse studenten koos ze wederom voor de print die haar geweldig staat. Máxima droeg tijdens het seminar een robe manteau van Natan. Een bekende outfit die Máxima al vaker aan heeft gehad. 

Bron: Vorsten/Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in