We zagen Meghan de laatste weken een aantal keer met gestijlde lokken, in plaats van haar beroemde messy bun of golvende krullen. Je reinste afleidingsmanoeuvre, vermoeden royalwatchers.

Het is niet zo gek dat er geruchten gaan over een zwangerschap voor Meghan: zij en Harry zijn er altijd open over geweest dat ze een gezin willen stichten. En de laatste tijd draagt ze steeds losser zittende kleding. Maar haar lokken zijn volgens bumpwatchers misschien wel het grootste bewijsstuk dat Meghan blij nieuws heeft.

Article continues after the ad

De nieuwe stijle coupe waar ze de laatste paar keer in het openbaar mee is gespot, is volgens velen een manier om de aandacht af te leiden van haar middenrif. Waar dat idee vandaan komt is wel duidelijk: het is een trucje dat ook Kate Middleton graag inzette. Zou zij haar nieuwe schoonzus getipt hebben?

Eyes up here...

Een week voordat Kate - gedwongen vroegtijdig door haar ernstige misselijkheid - haar eerste zwangerschap aankondigde, liet ze een pony knippen. Vlak voordat ze haar tweede zwangerschap bekend maakte, werd ze met grijze uitgroei gespot. En ook vlak voor de aankondiging van hun derde kindje liet Kate zich een vers kapsel aanmeten. Hadden wij mooi iets anders om naar te kijken.

Niet iedereen valt voor de theorie die momenteel online druk de ronde doet. Us Weekly zegt een paleisbron te hebben gesproken die denkt dat Harry en Meghan dit jaar écht geen babynieuws zullen hebben. "Ze hebben nog een heel druk 2018 voor de boeg", aldus de bron. "Ze willen graag een gezin stichten, maar willen het eerste jaar van hun huwelijk echt graag wijden aan hun werk en goede doelen. Dat is nu hun focus."

Beeld: ANP/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in