Harry en Meghan, straks in serievorm

De ex-man van Meghan Markle is vastberaden een slaatje te slaan uit hun huwelijk: hij gaat een ‘scheidingscomedyserie’ maken over een man die verlaten wordt voor een prins.

Meghan was van 2011 tot 2013 getrouwd met producent Trevor Engelson, die zich tot nog toe bewonderenswaardig stil hield over zijn ex en haar koninklijke lief. Tot nu dus, want hij heeft net voor veel geld een nieuwe serie verkocht aan televisiezender Fox.

Echt fictief hoor. Echt.
De ‘geheel fictieve’ serie gaat om een koppel met kinderen waarvan de vrouw na hun scheiding verliefd wordt op een Britse prins. Hartstikke fictief dus, want Meghan en Trevor hadden helemaal geen kinderen én waren al lang uit elkaar toen prins Harry in beeld kwam. Hmm. Gelukkig leek Meghan het nieuws afgelopen weekend van zich af te laten glijden.

Wat als je vrouw verliefd wordt op een prins?
De serie, die in 2018 op televisie moet komen, werd verkocht met de volgende omschrijving: ‘Scheiden is moeilijk, de voogdij delen is nog moeilijker. Maar de voogdij delen met de Britse royal family, als je vrouw met een prins trouwt, dat is pas écht erg’.

Grote interesse
Zo is het in het echt dus niet gebeurd, maar dat weerhoudt Trevor er blijkbaar niet van om zijn slag te slaan. Volgens televisievakblad Deadline was er buitengewoon veel interesse in het serie-idee van de ex van Meghan.

Prinses Laurentien ging dit weekend wel erg ver uit haar comfort zone: ze ging het circuit van Zandvoort op voor de Ladies GT.

De prinses nam het op tegen andere bekende vrouwen zoals Barbara Barend, Olcay Gulsen, Ellen ten Damme en Monic Hendrickx. De eerste dag viel ze uit nadat ze van de weg werd gereden door Britt Dekker, maar de tweede dag haalde ze revanche en werd ze derde. Het staat haar in elk geval hartstikke goed, zo’n racewagen.

Ook zo benieuwd naar prinses Laurentien en haar leven? Kom dan op donderdagmiddag 14 juni naar de Nouveau Matinee, in het Amsterdamse Concertgebouw. Daar deelt ze haar de levens- en leiderschapslessen uit haar boek Nog lang en gelukkig, Voorleesboek voor volwassenen die de weg een beetje kwijt zijn.

Kaarten bestel je hier.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Het grote gemis werd niet specifiek onder woorden gebracht tijdens de dienst, maar mooi wel dat de grote dag van Harry en Meghan doorwrongen was van prinses Diana.

Wat zullen Harry en zijn bruid Meghan op hun grote dag zaterdag vaak aan haar gedacht hebben: prinses Diana. De grote afwezige op hun bruiloft (naast haar vader, die herstellende was van een hartoperatie), die er op heel veel manieren toch een beetje bij was. 

De ring(en)
Niet alleen liet Harry een verlovingsring maken met diamanten van zijn moeder erin verwerkt, hij gaf Meghan na hun jawoord ook een prachtige aquamarijnen ring cadeau die zijn moeder niet lang voor haar overlijden voor zichzelf kocht.

De bloemen
Het bruidsboeket was één grote verwijzing naar Diana, want haar lievelingsbloemen (witte rozen) zaten er volop in, net als vergeet-me-nietjes.

De familie
Diana's kant van de familie was niet alleen aanwezig maar ook goed zichtbaar in St. George's Chapel. Zus Jane deed een voordracht, en ook zus Sarah en broer Charles waren van de partij, compleet met partners en kinderen.

De trouwfoto's
Op de eerste officiële trouwfoto's van het koppel werd ook naar Diana verwezen, zij het op subtiele wijze. De bank waar Harry op zit in de foto met de bruidsmeisjes en -jonkertjes is de bank waar Diana op poseerde na de doop van Harry, ook bij Windsor Castle.

Beeld: Getty Images/Kensington Palace

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in