Harry en Meghan, straks in serievorm

De ex-man van Meghan Markle is vastberaden een slaatje te slaan uit hun huwelijk: hij gaat een ‘scheidingscomedyserie’ maken over een man die verlaten wordt voor een prins.

Meghan was van 2011 tot 2013 getrouwd met producent Trevor Engelson, die zich tot nog toe bewonderenswaardig stil hield over zijn ex en haar koninklijke lief. Tot nu dus, want hij heeft net voor veel geld een nieuwe serie verkocht aan televisiezender Fox.

Echt fictief hoor. Echt.
De ‘geheel fictieve’ serie gaat om een koppel met kinderen waarvan de vrouw na hun scheiding verliefd wordt op een Britse prins. Hartstikke fictief dus, want Meghan en Trevor hadden helemaal geen kinderen én waren al lang uit elkaar toen prins Harry in beeld kwam. Hmm. Gelukkig leek Meghan het nieuws afgelopen weekend van zich af te laten glijden.

Wat als je vrouw verliefd wordt op een prins?
De serie, die in 2018 op televisie moet komen, werd verkocht met de volgende omschrijving: ‘Scheiden is moeilijk, de voogdij delen is nog moeilijker. Maar de voogdij delen met de Britse royal family, als je vrouw met een prins trouwt, dat is pas écht erg’.

Grote interesse
Zo is het in het echt dus niet gebeurd, maar dat weerhoudt Trevor er blijkbaar niet van om zijn slag te slaan. Volgens televisievakblad Deadline was er buitengewoon veel interesse in het serie-idee van de ex van Meghan.

Regenen deed het al heel lang niet meer in Dubbo, Australië. Dus was de verrassing groot dat er, uitgerekend toen Harry en Meghan op bezoek waren, een wolkbreuk plaatsvond. De royals pasten zich gezellig aan aan de barre omstandigheden.

Dat de liefde er tussen de duke en duchess nog altijd van af spat was wel duidelijk, maar samen schuilend onder een parapluutje vormden ze toch wel een heel verliefd paartje. Wat een gezellige foto's.

Het lijkt wel een romantische film zo...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The romance 💕

Een bericht gedeeld door HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhduchessofsussex) op

Ook met de liefde voor hun aankomende baby zit het zichtbaar goed. Zie die twee even in katzwijm vallen om een lekker paar babybeentjes.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend (woensdag) bij de jubileumviering van het Verbond van Verzekeraars. En trok daarvoor een spetterende (en welbekende) Natan-look uit de kast.

Máxima is erevoorzitter van het platform Wijzer in geldzaken, waarvan het Verbond van Verzekeraars weer een partner is. Reden genoeg dus voor onze koningin om de paar kilometers naar Den Haag te maken om de leden te feliciteren met de opening van hun nieuwe kantoor.

Ze droeg voor de gelegenheid een geruite rok met een prachtige rode blouse van modehuis Natan. Een outfit die we vorig jaar ook al twee keer voorbij zagen komen. Zoals we gisteren al concludeerden: de koningin heeft zin in een kleurig najaar. Al is deze look wel even héél wat herfstiger dan die in Zeeland.

Het is een enorm drukke week voor onze koningin: maandag- en dinsdagavond kreeg ze op Paleis Noordeinde hoogwaardigheidsbekleders over de vloer, dinsdag ging ze met de koning op streekbezoek in Zeeland, en vandaag staat naast het Verbond van Verzekeraars ook een speech tijdens het One Young World-congres op het programma.

Daarna heeft ze een paar broodnodige dagen vrij, al zullen die ongetwijfeld gevuld zijn met het doorpassen van outfits voor haar aankomende grote staatsbezoek: volgende week gaat ons koningspaar naar Groot-Brittannië voor ontmoetingen met onder andere koningin Elizabeth (ze logeren op Buckingham Palace), prins Charles en Camilla.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in