Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghans eerste solo-uitje

Ze is nog maar net lid van de royal family, maar Meghan Markle is er kennelijk klaar voor om in het diepe te worden gegooid: ze maakte vanmiddag (dinsdag) haar allereerste solo-uitje. Meghan opende vanavond (dinsdag) in Londen de tentoonstelling Oceania. Een mooie vuurdoop voor de duchess, want i...

Meghans eerste solo-uitje

Ze is nog maar net lid van de royal family, maar Meghan Markle is er kennelijk klaar voor om in het diepe te worden gegooid: ze maakte vanmiddag (dinsdag) haar allereerste solo-uitje.

Meghan opende vanavond (dinsdag) in Londen de tentoonstelling Oceania. Een mooie vuurdoop voor de duchess, want in oktober gaat ze samen met Harry op reis naar landen die zijn opgenomen in de expositie, zoals Nieuw-Zeeland, Fiji en Australië. 

Wat de Britten betreft is het snel dat Meghan in haar eentje op pad gaat. Kate Middleton deed er na haar huwelijk zes maanden over, maar haar eerste solo-verplichting was een moetje: ze werd door prins Charles gevraagd om voor hem in te vallen tijdens een diner, omdat hij onverwacht naar een begrafenis in Saudie-Arabië moest. 

De duchess droeg een zwarte jurk van haar trouwjurk-designer Givenchy, die weer heel wat losmaakte. Het is de zoveelste keer dat Meghan gespot wordt in een jurk of outfit die niet al te nauwsluitend is. Bump-watch is in volle gang, kortom.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in