Natuurlijk moet ze op zoek naar een jurk, een bruidsboeket, het winnende kapsel en nog veel meer. Maar er is meer werk aan de winkel voor Meghan Markle, in 2018.

De trouwerij is nog een ding. Tuurlijk, daar is Meghan ontzettend druk mee. Maar dat wordt ook grotendeels door anderen geregeld. Maar Meghan heeft nog meer te doen voor ze zich tot de Windsors mag rekenen.

Bekeren
Meghan dient voor haar huwelijk gedoopt te worden door de Church of England, waar oma Elizabeth natuurlijk van aan het roer staat.

Inrichten
Harry woonde een paar jaar als bachelor in Nottingham Cottage, maar nu Meghan er bij intrekt zal ze haar stempel willen drukken op ‘Notts Cotts’. En dat krijgt nog best een beetje prioriteit, want ze zit er toch elke dag.

Goede doelen zoeken
Een beetje royal heeft haar eigen goede doelen, en dat is ook precies de bedoeling voor Meghan. Zij werkte al met onder andere de VN, maar nu ze definitief op Britse bodem staat, zal ze op zoek moeten naar lokale doelen om mee samen te werken.

Een tour voorbereiden
Jawel: de eerste royal tour van Meghan en Harry staat al in de boeken. Waar de twee naartoe gaan is nog niet bekend, wel dat het snel zal gebeuren. Ook Will en Kate gingen slechts drie maanden na hun jawoord al naar Canada.

Ook nog een beetje genieten
Dat eh, wordt een hele uitdaging. Maar met Harry aan haar zijde moet dat toch lukken? We gunnen ze in elk geval een hele relaxte oudjaarsavond.

Ons koningspaar gaat komende week op bezoek bij de Britse royals. En hoewel die elkaar natuurlijk nog wel eens tegenkomen, is zo'n officieel bezoek al best even geleden.

Voor royalliefhebbers wordt volgende week een feest: Willem-Alexander en Máxima gaan op tweedaags staatsbezoek naar Londen, logeren op Buckingham Palace en treffen naast koningin Elizabeth óók Charles en Camilla én premier Theresa May. Op Nouveau.nl doen we er uiteraard uitgebreid verslag van.

De Oranjes waren in 2013 voor het laatst op Buckingham Palace, toen om als nieuwe koning en koningin kennis te maken met queen Elizabeth. Eerder dat jaar werden ze nog samen gezien met Charles en Camilla, die naar onze troonwisseling kwamen.

In 2014 trof Máxima Camilla nog een keer, tijdens de Franse herdenking van de 70e verjaardag van D-Day. Een jaar later vloog Máxima naar Londen om samen met Kate Middleton deel te nemen aan de Britse Dodenherdenking.

Of de Oranjes Will en Kate ook deze ronde treffen is nog niet bekend: er is dinsdagavond wel een staatsbanket op het paleis, dus wie weet...

Meghan en Harry zijn dan uiteraard nog in Australië. Op die ontmoeting zullen we dus gewoon moeten blijven wachten.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Charlene vloog deze week naar New York voor de Princess Grace Awards. Zonder man Albert, maar mét maatpak.

De Monegaskische royal was aanwezig bij de chique prijsuitreiking in restaurant Cipriani aan Broadway. De Princess Grace Award wordt elk jaar uitgereikt aan artistiekelingen die zich in het afgelopen jaar onderscheiden hebben. Een hele eer dus, zeker als je het beeldje (een bronzen Grace) ook nog eens uit handen van haar schoondochter krijgt.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

GOSTARAM? A #princesaCharlene de #Monaco participou da Festa de #Gala Princesa Grace 2018, realizada na #NewYork #Cipriani 25 Broadway. O evento de caridade foi criado pelo príncipe Rainier III de Mônaco há 36 anos, para honrar o legado da Fundação #GraceKelly, que apoia talentos no mundo do teatro, dança e cinema, dando doações em forma de bolsas de estudo. (O #principeAlbert não pôde participar este ano porque está na Albânia para uma visita oficial de dois dias). Linda de viver, Charlenne escolheu #smoking da #RalphLauren com #scarpin da #Louboutin e #joias da #Cartier. Gostaram? 👍🏻 ou 👎🏻? 📸Getty (Confira outros posts e marque aqui quem você acha que vai gostar do nosso perfil!) #princessCharlene

Een bericht gedeeld door Francisco Campelo (@colunadocampellooficial) op

Charlene trok voor de gelegenheid een pak van Ralph Lauren uit de kast. Prins Albert was op het moment van de uitreiking in Albanië voor een staatsbezoek. Gelukkig staat Charlene prima haar mannetje.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in