Natuurlijk moet ze op zoek naar een jurk, een bruidsboeket, het winnende kapsel en nog veel meer. Maar er is meer werk aan de winkel voor Meghan Markle, in 2018.

De trouwerij is nog een ding. Tuurlijk, daar is Meghan ontzettend druk mee. Maar dat wordt ook grotendeels door anderen geregeld. Maar Meghan heeft nog meer te doen voor ze zich tot de Windsors mag rekenen.

Bekeren
Meghan dient voor haar huwelijk gedoopt te worden door de Church of England, waar oma Elizabeth natuurlijk van aan het roer staat.

Inrichten
Harry woonde een paar jaar als bachelor in Nottingham Cottage, maar nu Meghan er bij intrekt zal ze haar stempel willen drukken op ‘Notts Cotts’. En dat krijgt nog best een beetje prioriteit, want ze zit er toch elke dag.

Goede doelen zoeken
Een beetje royal heeft haar eigen goede doelen, en dat is ook precies de bedoeling voor Meghan. Zij werkte al met onder andere de VN, maar nu ze definitief op Britse bodem staat, zal ze op zoek moeten naar lokale doelen om mee samen te werken.

Een tour voorbereiden
Jawel: de eerste royal tour van Meghan en Harry staat al in de boeken. Waar de twee naartoe gaan is nog niet bekend, wel dat het snel zal gebeuren. Ook Will en Kate gingen slechts drie maanden na hun jawoord al naar Canada.

Ook nog een beetje genieten
Dat eh, wordt een hele uitdaging. Maar met Harry aan haar zijde moet dat toch lukken? We gunnen ze in elk geval een hele relaxte oudjaarsavond.

Ons koningspaar is de komende dagen op staatsbezoek in Luxemburg. En werd daar vanochtend groots onthaald.

Het programma van de eerste dag in gezelschap van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa is stevig. Na de welkomstceremonie bij het Groothertogelijk Paleis in Luxemburg-Stad leggen Willem-Alexander en Máxima (alweer prachtig in zijde!) een krans bij het nationale oorlogsmuseum.

In de middag ontmoeten ze de voorzitter van het parlement, de minister-president en de minister van Buitenlandse Zaken. Ook staat er een meeting met de burgemeerster van Luxemburg op de planning. En een mooie stadswandeling door de werelderfgoedstad.

Daarna is het hop, naar het hotel, waar Máxima en Willem-Alexander geen tijd hebben om met de voetjes omhoog te gaan. 's Avonds verschijnen ze namelijk alweer bij een staatsbanket in het paleis. Wij hebben nu alvast zin in de foto's van die glamourous avond. En alle andere outfits die Máxima gaat dragen tijdens haar drie dagen in Luxemburg natuurlijk.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Meghan en Harry hebben gisteren (dinsdag) hun eerste evenement bijgewoond als de Duke and Duchess of Sussex: de newlyweds maakten hun debuut op een tuinfeestje ter gelegenheid van de 70e verjaardag van prins Charles.

De toekomstige koning is pas in november jarig, maar dat wordt nu her en der al gevierd. Met een garden party bij Buckingham Palace bijvoorbeeld. Waar naast Charles en Camilla ook het nieuwste royal stel, Harry en Meghan dus, op de gastenlijst stond.

Dat zag er nog een beetje onwennig uit voor Meghan (die vast liever op huwelijksreis was gegaan dan naar dit niet zo spannende fuif), maar de kop is er nu af: haar eerste officiële duchess-taak zit erop. Bovendien: nadat Charles haar naar het altaar liep, was ze hem wel een tegendienstje verschuldigd, toch?

Beeld: ANP