Ze zou al van veel van haar inner circle gescheiden zijn vanwege haar royal rol, maar nu komt ook Meghans beste vriendin Jessica in opspraak.

Jessica Mulroney is bepaald geen muurbloempje. Ze is een televisiepersoonlijkheid in Canada, doet het goed als (bruids)stylist en is getrouwd met de zoon van een oud-premier.

More content below the advertising

In Canada heeft ze allerlei beroemde vrienden (waarvan Meghan er een was). En in oktober reisde ze nog samen met Meghan door Australië, om de duchess te helpen met haar kledingkeuzes.

So far so good dus, want waar Meghan naar verluidt heel veel vrienden gedag zei om zich bij de royal family te voegen, zou de band met Jessica alleen maar hechter zijn geworden. Helaas voor Meghan raakt ook zij nu in opspraak.

Jessica zou namelijk wel erg gretig gebruik maken van de roem die nou eenmaal gepaard gaat met haar bestie. Ze scoorde onlangs een Amerikaanse televisieklus (niet chique, wel lucratief), en zou volgens geruchten nu ook een gratis auto hebben aangenomen.

Zelf ontkennen Jessica en haar man met klem dat ze het voertuig (een Jaguar) gratis hebben gekregen, maar de geruchten zijn de zoveelste klap voor Meghan, wiens familie natuurlijk ook maar wat graag misbruik maakt van hun koninklijke banden. Ook zijn er al meerdere van Meghans jeugdvriendinnen uit de school geklapt. 

Nu maar hopen dat het met Jessica wél standhoudt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Erwin Olaf is verantwoordelijk voor de prachtige portretserie die vorig jaar geschoten werd van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en Amalia, Ariane en Alexia, spreekt openhartig over de samenwerking met de koninklijke familie.

Begin 2018 werd Olaf gevraagd om de Oranjes op de gevoelige plaat vast te leggen voor hun kerstkaart én een portretserie.

More content below the advertising

"Ik ben trots op het koningshuis, omdat het een verbindend element is, binnen een af en toe zeer verdeelde democratie", aldus de fotokunstenaar.

Een sessie in het Paleis op de Dam had "iets magisch. Het overkomt je maar een paar keer in je carrière als fotograaf dat alles op zijn plek lijkt te vallen: de techniek, het licht, het poseren, de composities, maar ook de sfeer."

Verder laat de talentvolle fotograaf weinig los. Veel meer dan dat het "leuk" was om met de Oranjes te werken, verklapt hij niet.

Olaf toont ,behalve veel eerder werk, een klein aantal foto's die hij in opdracht maakte waaronder de spraakmakende recente platen van koning Willem-Alexander en zijn gezin. 

Meer werk van Erwin Olaf zien? Zijn dubbeltentoonstelling in het Gemeentemuseum en het Fotomuseum in Den Haag is vanaf vandaag geopend. In Nouveau van deze maand lees je alvast een groot portret van de fotograaf. 

Nu in de winkel!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Koningin Máxima was voor de Verenigde Naties in Jordanië. Qua outfits was het weer prachtig, verschillende trends kwamen voorbij. 

Vooral de flared pants is bij ons favoriet. Welke look vinden jullie goed gekozen?

More content below the advertising

1. Wijde pijp

Wij vinden de bruine look van Natan een heel mooie. De koningin combineerde, toen ze onder meer twee vrouwelijke ondernemers in Al Hana Boutique bezocht, een prachtige flared pants (trend op dit moment) met bijpassende mantel.

2. Prachtige avondjurk

Máxima pakt vaak flink uit als het om een avondjurk gaat. Zo ook op de tweede dag van haar bezoek. Ze koos voor een ingekorte avondjurk van Giambattista Valli. De jurk was nog te koop, maar nu uitverkocht. De rest van de collectie vind je hier.

3. De coltrui

De koningin hield haar nek gesloten met een chique coltrui van Max Mara. De trui met col staat niet iedereen, maar eerlijk is eerlijk Maxima komt ermee weg.

 

 

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in