Ze zou al van veel van haar inner circle gescheiden zijn vanwege haar royal rol, maar nu komt ook Meghans beste vriendin Jessica in opspraak.

Jessica Mulroney is bepaald geen muurbloempje. Ze is een televisiepersoonlijkheid in Canada, doet het goed als (bruids)stylist en is getrouwd met de zoon van een oud-premier.

Article continues after the ad

In Canada heeft ze allerlei beroemde vrienden (waarvan Meghan er een was). En in oktober reisde ze nog samen met Meghan door Australië, om de duchess te helpen met haar kledingkeuzes.

So far so good dus, want waar Meghan naar verluidt heel veel vrienden gedag zei om zich bij de royal family te voegen, zou de band met Jessica alleen maar hechter zijn geworden. Helaas voor Meghan raakt ook zij nu in opspraak.

Jessica zou namelijk wel erg gretig gebruik maken van de roem die nou eenmaal gepaard gaat met haar bestie. Ze scoorde onlangs een Amerikaanse televisieklus (niet chique, wel lucratief), en zou volgens geruchten nu ook een gratis auto hebben aangenomen.

Zelf ontkennen Jessica en haar man met klem dat ze het voertuig (een Jaguar) gratis hebben gekregen, maar de geruchten zijn de zoveelste klap voor Meghan, wiens familie natuurlijk ook maar wat graag misbruik maakt van hun koninklijke banden. Ook zijn er al meerdere van Meghans jeugdvriendinnen uit de school geklapt. 

Nu maar hopen dat het met Jessica wél standhoudt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in