Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan zwanger: de voortekenen

Dat ze gezinsuitbreiding on the brain hadden, wist iedereen. Dat het zo snel zou gaan, was voor velen een verrassing. Hoewel de voortekenen er achteraf best wel waren. Heel veel hoeraatjes voor Harry en Meghan, die in het voorjaar van 2019 (in april volgens de eerste bronnen) hun eerste kindje ve...

Meghan zwanger: de voortekenen

Dat ze gezinsuitbreiding on the brain hadden, wist iedereen. Dat het zo snel zou gaan, was voor velen een verrassing. Hoewel de voortekenen er achteraf best wel waren.

Heel veel hoeraatjes voor Harry en Meghan, die in het voorjaar van 2019 (in april volgens de eerste bronnen) hun eerste kindje verwachten. De twee lieten er na hun bruiloft halverwege mei geen gras over groeien en kondigden vanuit Australië aan blij nieuws te hebben. Een perfect getimede boodschap, want a) ze gunden nichtje Eugenie zo lekker de spotlights tijdens haar royal wedding en b) als hun tour morgen van start gaat, is er toch geen ontkennen meer aan.

Dat ontkennen gaat trouwens al een paar weken heel lastig. Op deze vier momenten roken we al onraad.

  1. De verdachte snit van de Jason Wu-jurk die ze begin september droeg in Londen.
  2. Mama Doria die haar enthousiasme niet kon bedwingen - de moeder van Meghan werd op een babycursus gespot in Los Angeles. Zij zou nog voor baby Windsor er is naar Londen willen verhuizen. 
  3. Die eeuwige jas bij de wedding van Eugenie. Ze trok 'm pas binnen uit, en de manier waarop-ie dichtgeknoopt was, was ook best bijzonder: alleen de bovenste twee knoopjes.
  4. De Australische multomappen: Meghan stapte met twee grote mappen voor haar middenrif een auto in na aankomst in Sydney. Alsof er geen assistent is voor dat soort draagwerk.