Hij vist uitgebreid naar een uitnodiging voor de royal wedding, maar zelfs pre-Harry wou Meghan Markle al niets te maken hebben met Donald Trump.

De twee liepen elkaar in 2006 tegen het lijf op de set van Deal or No Deal, waar Meghan werkte als koffermeisje en Donald te gast was voor een uitzending. Hun ontmoeting staat beschreven in de nieuwe biografie Meghan: A Hollywood Princess van Diana-biograaf Andrew Morton.

More content below the advertising

“Een gast zorgde voor veel ophef: Donald Trump”, valt in het boek te lezen. “Hij gaf alle meiden zijn visitekaartje en nodigde ze uit om een keer bij hem te komen golfen.” Een van de koffermeiden vertelde de biograaf: “Hij was super creepy. Sommige meiden namen zijn kaartje aan, omdat geld en macht nou eenmaal aantrekt. Meghan was juist een van de meiden die Donald enorm uit de weg ging.”

Beeld: Getty Images

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in