Hij vist uitgebreid naar een uitnodiging voor de royal wedding, maar zelfs pre-Harry wou Meghan Markle al niets te maken hebben met Donald Trump.

De twee liepen elkaar in 2006 tegen het lijf op de set van Deal or No Deal, waar Meghan werkte als koffermeisje en Donald te gast was voor een uitzending. Hun ontmoeting staat beschreven in de nieuwe biografie Meghan: A Hollywood Princess van Diana-biograaf Andrew Morton.

“Een gast zorgde voor veel ophef: Donald Trump”, valt in het boek te lezen. “Hij gaf alle meiden zijn visitekaartje en nodigde ze uit om een keer bij hem te komen golfen.” Een van de koffermeiden vertelde de biograaf: “Hij was super creepy. Sommige meiden namen zijn kaartje aan, omdat geld en macht nou eenmaal aantrekt. Meghan was juist een van de meiden die Donald enorm uit de weg ging.”

Beeld: Getty Images

Queen Elizabeth weet wel wat ze cadeau geeft: ze schonk prins Harry en zijn Meghan het prachtige York Cottage voor hun huwelijk.

De cottage staat op de gronden van haar landgoed Sandringham in Norfolk, waar de koningin zelf ook graag veel tijd doorbrengt. Zo’n geschenk is koninklijke traditie: Will en Kate kregen ook een buitenverblijf na hun jawoord.

Het idee is dat de newlyweds een plekje hebben waar ze naartoe kunnen gaan om te genieten van hun rust, zonder nieuwsgierige toeristen (die ze bij Kensington Palace natuurlijk volop hebben) en fotografen.

Ook als er straks eventueel babynieuws aankomt, kan zo’n huis goed van pas komen. Will en Kate kozen er bijvoorbeeld voor om hun kinderen de eerste jaren van hun leven te laten opgroeien op het platteland.

Zij keerden pas afgelopen september definitief terug naar Londen, omdat prins George daar naar de basisschool gaat.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Op de laatste avond van het Staatsbezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Máxima aan Luxemburg werden de warme banden tussen beide landen nog eens aangehaald. Máxima droeg voor de gelegenheid haar rode Valentino kaftan die prachtig wervelde in de wind.

Máxima droeg haar haar los, wat de lengte en vorm van de jurk accentueert.

Zo te zien ontlokte de outfit ook aan Willem Alexander een warme blik.

En Groothertog Henri begroet haar zelfs met een handkus, iets dat onze koningin wel kan waarderen.

Na aankomst trakteerde het koningspaar hun gasten op een concert van de Nederlandse violiste Simone Lamsma.

Vanmiddag komt het Staatsbezoek ten einde.

Beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in