Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan verzilvert nominatie voor People's Choice Award niet

Vannacht werden in Los Angeles The People's Choice Awards uitgereikt. De toonaangevende verkiezing onder de Amerikaanse bevolking is de ultieme bevestiging van de mate van populariteit van de Duchess of Sussex, ook in haar vaderland. De award eet net voor haar neus weggekaapt door een Britse nota...

Meghan verzilvert nominatie voor People's Choice Award niet

Vannacht werden in Los Angeles The People's Choice Awards uitgereikt. De toonaangevende verkiezing onder de Amerikaanse bevolking is de ultieme bevestiging van de mate van populariteit van de Duchess of Sussex, ook in haar vaderland. De award eet net voor haar neus weggekaapt door een Britse nota bene! Victoria Beckham werd uitgeroepen tot Style Icon.

Meghan was genomineerd in de categorie Style Icon of 2018, iets dat wij natuurlijk alleen maar kunnen onderschrijven. Hier een paar stylish hoogtepunten van de Duchess.

Natuurlijk was haar trouwjurk magnifiek, maar haar avondrobe van Stella McCartney mocht er ook absoluut zijn.

De denimlook was het deze zomer helemaal. Meghan én Máxima volgden de trend op de voet.

En Meghan zette het pak weer royally op de kaart dit jaar.

Overigens had de verkiezing dit jaar ook een Nederlands tintje. Nikkie de Jager van het immens populaire beautyblog NikkieTutorials was genomineerd in de categorie Beauty Influencer 2018.

Het Amerikaanse publiek heeft gestemd op de favoriete films, acteurs, artiesten, albums, tv-shows en series. In totaal zijn er 43 categorieën. 

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in