Vannacht werden in Los Angeles The People's Choice Awards uitgereikt. De toonaangevende verkiezing onder de Amerikaanse bevolking is de ultieme bevestiging van de mate van populariteit van de Duchess of Sussex, ook in haar vaderland. De award eet net voor haar neus weggekaapt door een Britse nota bene! Victoria Beckham werd uitgeroepen tot Style Icon.

Meghan was genomineerd in de categorie Style Icon of 2018, iets dat wij natuurlijk alleen maar kunnen onderschrijven. Hier een paar stylish hoogtepunten van de Duchess.

More content below the advertising

Natuurlijk was haar trouwjurk magnifiek, maar haar avondrobe van Stella McCartney mocht er ook absoluut zijn.

De denimlook was het deze zomer helemaal. Meghan én Máxima volgden de trend op de voet.

En Meghan zette het pak weer royally op de kaart dit jaar.

Overigens had de verkiezing dit jaar ook een Nederlands tintje. Nikkie de Jager van het immens populaire beautyblog NikkieTutorials was genomineerd in de categorie Beauty Influencer 2018.

Het Amerikaanse publiek heeft gestemd op de favoriete films, acteurs, artiesten, albums, tv-shows en series. In totaal zijn er 43 categorieën. 

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in