Het is vandaag internationale Nelson Mandeladag, en de kersverse duke en duchess of Sussex vierden dat gisteren (dinsdag) met een bezoek aan een Mandela-tentoonstelling in Londen én een ontmoeting met Mandela's kleindochter Zamaswazi.

 

Harry heeft een speciale band met de Mandela's: Nelson Mandela ontmoette in 1997 tijdens een privébezoek in Zuid-Afrika prinses Diana. Dat was enkele maanden voor zij overleed. De prins heeft de familie daarna altijd een warm hart toegedragen. Met al zijn en Meghans starpower de tentoonstelling even extra in de spotlights zetten? Geen probleem, voor dit glamourkoppel.

More content below the advertising

Voor de liefhebbers: Meghan draagt een mouwloze trenchcoat-jurk van het Canadese label House of Nonie die je voor rond de 700 euro hier kunt aanschaffen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in