Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan Markle droeg een betaalbare jurk, en hij is nog steeds te koop

Meghan Markle en haar man prins Harry 'sjezen' van hot naar her nu ze op bezoek zijn in Australië. Alle ogen zijn gericht op Meghan, want wat zou ze aan hebben nu ze een baby bump(je) heeft? Naar verluidt is er voor meer dan zestigduizend euro mee aan outfits. Op is op Maar afgelopen weekend droe...

Meghan Markle droeg een betaalbare jurk, en hij is nog steeds te koop

Meghan Markle en haar man prins Harry 'sjezen' van hot naar her nu ze op bezoek zijn in Australië. Alle ogen zijn gericht op Meghan, want wat zou ze aan hebben nu ze een baby bump(je) heeft?

Naar verluidt is er voor meer dan zestigduizend euro mee aan outfits.

Op is op

Maar afgelopen weekend droeg de Duchess of Sussex een redelijk betaalbare jurk van het merk Club Monaco. Het gaat om de zogenoemde Miguellina-jurk waar een prijskaartje aan hangt van zo'n 322 euro. En ja, hij is nu nog hier in een paar maten te koop.

Razend populair

Maar wees er snel bij, want we hebben nog steeds te maken met het Meghan-effect. Zo was de oversized blazer uit de collectie van Serena Williams in rap tempo uitverkocht nadat Meghan deze op de tweede dag in Australië droeg.

En ook de website van Dion Lee kon het niet meer aan toen Meghan een jurk van deze designer droeg.

Bron: Town and Country Magazine Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in