Meghan Markle en haar man prins Harry 'sjezen' van hot naar her nu ze op bezoek zijn in Australië. Alle ogen zijn gericht op Meghan, want wat zou ze aan hebben nu ze een baby bump(je) heeft?

Naar verluidt is er voor meer dan zestigduizend euro mee aan outfits.

More content below the advertising

Op is op

Maar afgelopen weekend droeg de Duchess of Sussex een redelijk betaalbare jurk van het merk Club Monaco. Het gaat om de zogenoemde Miguellina-jurk waar een prijskaartje aan hangt van zo'n 322 euro. En ja, hij is nu nog hier in een paar maten te koop.

Razend populair

Maar wees er snel bij, want we hebben nog steeds te maken met het Meghan-effect. Zo was de oversized blazer uit de collectie van Serena Williams in rap tempo uitverkocht nadat Meghan deze op de tweede dag in Australië droeg.

En ook de website van Dion Lee kon het niet meer aan toen Meghan een jurk van deze designer droeg.

 

Bron: Town and Country Magazine Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in