Subtiele hint, of gewoon een souvenir?

Wat zich precies heeft afgespeeld in Botswana, weten alleen Harry en Meghan. Maar locals zouden de actrice gespot hebben met een verdachte armband die maar een ding kan betekenen...

De vriendin van prins Harry werd in Botswana gezien met een wel heel specifieke armband om haar pols. Een diamanten ring werd niet gespot, maar volgens een insider van de Britse krant The Daily Star is de armband minstens zo veelzeggend: zij en Harry zouden Zulu-armbanden hebben uitgewisseld die binnen de Afrikaanse cultuur staan voor een verloving of belofte.

“Meghan landt echt niet ineens op Heathrow met een gigantische steen aan haar vinger”, deelt een insider met de krant. “Ze weten dat de hele wereld mee kijkt, en moeten zich wel aan koninklijke tradities houden. Harry schijnt in september een officiële aankondiging te willen doen.”

In de hoop hun blijde nieuws nog even geheim te houden, zouden er speciale armbanden voor hem en Meghan zijn gemaakt door een Afrikaanse vriend van de prins. Dat plan lijkt nu dus mooi in het water te vallen. Of zouden de twee tóch gewoon een nietszeggend souvenir hebben gekocht?

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: