Wat zich precies heeft afgespeeld in Botswana, weten alleen Harry en Meghan. Maar locals zouden de actrice gespot hebben met een verdachte armband die maar een ding kan betekenen...

De vriendin van prins Harry werd in Botswana gezien met een wel heel specifieke armband om haar pols. Een diamanten ring werd niet gespot, maar volgens een insider van de Britse krant The Daily Star is de armband minstens zo veelzeggend: zij en Harry zouden Zulu-armbanden hebben uitgewisseld die binnen de Afrikaanse cultuur staan voor een verloving of belofte.

“Meghan landt echt niet ineens op Heathrow met een gigantische steen aan haar vinger”, deelt een insider met de krant. “Ze weten dat de hele wereld mee kijkt, en moeten zich wel aan koninklijke tradities houden. Harry schijnt in september een officiële aankondiging te willen doen.”

In de hoop hun blijde nieuws nog even geheim te houden, zouden er speciale armbanden voor hem en Meghan zijn gemaakt door een Afrikaanse vriend van de prins. Dat plan lijkt nu dus mooi in het water te vallen. Of zouden de twee tóch gewoon een nietszeggend souvenir hebben gekocht?

Koning Filip en koningin Mathilde van België waren deze week op staatsbezoek in Canada. En Mathilde nam een koffer vol prachtige looks mee.

Van casual voor in de sneeuw tot helemaal tot in de puntjes verzorgd voor een galadiner: wie op staatsbezoek gaat, moet veelzijdig zijn. En daar is koningin Mathilde de laatste dagen geweldig in geslaagd. Haar mooiste outfits op een rij.


Beeld: Hollandse Hoogte

Prins William en zijn vrouw Catherine deelden traditiegetrouw klavertjes uit op St. Patrick's Day, waar Catherine, geheel in thema, in het groen verscheen. Wat opviel? Behalve dat ze stralend zwanger is, is William heel zorgzaam en kijkt zij naar haar prins alsof het hun eerste date is. Wat een leuk stel!

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben zaterdag St. Patrick's Day gevierd bij de Irish Guards in Londen. Het paar woonde op de thuisbasis van het eerste bataljon van de Ierse Garde in Hounslow de ceremoniële parade bij.

Er werden traditiegetrouw klavertjes uitgedeeld, waarbij Catherine een klavertje gaf aan de Ierse wolfshond Dornhnall, de mascotte van het regiment. Prins William is kolonel van de Irish Guards.

Catherine verscheen hoogzwanger en stond iedereen even vriendelijk te woord:

Wat verder opviel? William was heel zorgzaam naar zijn zwangere vrouw:

En Kate keek naar haar man alsof het hun eerste date was:

Beeld: ANP