Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan en Kate samen op podium

We kregen gisteren een klein voorproefje op het leven na de royal wedding: William, Kate, Harry en Meghan verschenen samen bij een evenement voor hun gezamenlijke stichting. Tot nog toe kregen we maar één keer eerder de kans om Meghan en Kate samen te bewonderen: tijdens de kerkdienst van de Wind...

Meghan en Kate samen op podium

We kregen gisteren een klein voorproefje op het leven na de royal wedding: William, Kate, Harry en Meghan verschenen samen bij een evenement voor hun gezamenlijke stichting.

Tot nog toe kregen we maar één keer eerder de kans om Meghan en Kate samen te bewonderen: tijdens de kerkdienst van de Windsors met kerst. Maar zo’n officiële bezigheid als die van woensdagmiddag was pas écht een kans om de dynamiek tussen de ‘Fab Four’ van het Britse koningshuis te bewonderen.

De vier jonge Windsors runnen samen The Royal Foundation, en maakten van de gelegenheid gebruik om hun plannen voor de komende jaren uit de doeken te doen. Heads Together (een campagne voor geestelijke gezondheid) en de Invictus Games (Harry’s toernooi voor verwondde veteranen) horen hier onder andere bij.

Dat Meghan er officieel pas na 19 mei bij hoort (als ze getrouwd is met Harry dus) leek niemand wat uit te maken: de Amerikaanse trok vol de aandacht. Maar ook haar warme blikken richting Kate gingen niet onopgemerkt. Schoonzussenpower!

Beeld: Getty Images